Fülsértő némaság letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Fülsértő némaság az immár dantei korba érő költő második versválogatása, DAL az évtizedes csend alatt is termékenyen és lankadatlanul alkotott. Kóstolgassák hát bátran a legkülönfélébb ízeket Domanits András László szavaiban – melyek talán szóra bírják egyszer ezt a fülsértő némaságot. Tíz esztendőnyi fülbántó, szívszorító és elgondolkodtató némaság követte Domanits András László, DAL első verseskötetét (Vésett szavak, Accordia Kiadó, 2003). Részben ennek okai is fel-felbukkannak a Fülsértő némaságban, mely a negyedszázadosból immár dantei korba érő költő második versválogatása, aki az évtizedes csend alatt is termékenyen és lankadatlanul alkotott. Az újabb száz versből álló gyűjtemény címét persze nem saját elnyújtott (kényszer)szünete ihlette, sokkal inkább a világból, az emberekből áradó közöny, amely ellen – barátságunk 2004-es kezdete óta – folyamatosan harcol a szemem előtt, illetve gyakran velem vállvetve. A költő, ha el-elcsügged is, nem szűnik meg reflektálni erre a világra, a társadalomra; az emberek, például a hatalmasok, nők, barátok zajaira és némaságaira. Eközben a hagyományőrzés és a modernhez való alkalmazkodás határmezsgyéjén egyensúlyoz: merész tisztelettudással írja át a Miatyánkot, Shakespeare-t vagy éppen Adyt – egyszersmind SMS-re vár, a hitelkárosultak szószólójaként lép fel, esetleg egy informatikusnak segít szerelmet vallani. De ez utóbbit megteszi Ő maga is. Hiszen DAL – akinek humora fanyar, mint egy tíz évig állt óbor, szemrehányásai pedig olykor maróak, mint egy gyomorkeserű – még mindig nem felejtett el egy édes pezsgő lüktetésével szeretni. Kóstolgassák hát bátran a legkülönfélébb ízeket Domanits András László szavaiban – melyek talán szóra bírják egyszer ezt a fülsértő némaságot. Faragó DánielA Könyv Magyarul!


Letöltések Fülsértő némaság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fülsértő némaság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2433665 / 8107814
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Fülsértő némaság ebook, könyvet Fülsértő némaság FB2, Download Fülsértő némaság PDF , Download Fülsértő némaság MOBI, Online Fülsértő némaság könyvet, ingyenes letöltések Fülsértő némaság IPhone, Online könyvet Fülsértő némaság PDF, ingyenes Fülsértő némaság DJVU, ingyenes letöltések Fülsértő némaság TXT, letöltések Fülsértő némaság RTF, Online Fülsértő némaság FB2 , e-könyvet Fülsértő némaság letöltések TXT, ingyenes Fülsértő némaság letöltések könyvet, e-könyvet Fülsértő némaság download MOBI, letöltések Fülsértő némaság IPad, olvas Fülsértő némaság MOBI, olvas Fülsértő némaság DOC, ingyenes Fülsértő némaság AWZ, Download e-könyvet Fülsértő némaság iPad , ingyenes Fülsértő némaság DJVU, Download Fülsértő némaság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fülsértő némaság DVD, olvas Fülsértő némaság TXT, Book Fülsértő némaság letöltések DJVU, Fülsértő némaság letöltések könyvet ingyenes, Fülsértő némaság letöltések könyvet pdf ingyenes, Fülsértő némaság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fülsértő némaság pdf ingyenes, Fülsértő némaság letöltések könyvet epub ingyenes, Fülsértő némaság ePub könyvet letöltések ingyenes.