Fuzzy rendszerek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A fuzzy logika és halmazok alapötlete 1965-ből, a kaliforniai Berkeley-n tanító Zadeh-től származik. Eszerint az emberi gondolkodásmód sokkal jobban modellezhető olyan fogalmakkal, amelyeknek nincsenek éles határaik, ahol az átmenet egy tulajdonság megléte és nem megléte között folytonos vagy homályos (angolul: fuzzy). A fuzzy logika és a fuzzy szabálybázisokon alapuló approximációs modellek és irányítás a soft computing legfontosabb területe.
A könyv első részében bevezetést nyújt a fuzzy logika és halmazok alapjaiba, különös tekintettel a műveletek tulajdonságaira és kapcsolódására a Boole-algebrai műveletekhez, majd részletesen tárgyalja a fuzzy relációk témáját, s ezen belül a kompozíció, hengeres lezárás stb. kérdését.
A második rész a szabályalapú modelleket tárgyalja: a CRI-, Mamdani- és Larsen-modell, valamint TakagiSugeno- és Sugeno-modellek lényegét és egymással való kapcsolását. Ismerteti a modellek explicit függvényeit, és kitér az univerzális approximációs tulajdonságra és ennek kapcsolatára a Kolmogorov-tétellel. E rész lényegi alkotója a szabályinterpoláció kérdése, valamint a modelltranszformáció és modellredukció algoritmusai.
A kötetet néhány alkalmazási példa zárja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Fuzzy rendszerek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Fuzzy rendszerek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  206
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  316 gr
  ISBN:
  9789632797090
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2234418 / 1091851  TAGS:
  Online Fuzzy rendszerek ebook, könyvet Fuzzy rendszerek FB2, Download Fuzzy rendszerek PDF , Download Fuzzy rendszerek MOBI, Online Fuzzy rendszerek könyvet, ingyenes letöltések Fuzzy rendszerek IPhone, Online könyvet Fuzzy rendszerek PDF, ingyenes Fuzzy rendszerek DJVU, ingyenes letöltések Fuzzy rendszerek TXT, letöltések Fuzzy rendszerek RTF, Online Fuzzy rendszerek FB2 , e-könyvet Fuzzy rendszerek letöltések TXT, ingyenes Fuzzy rendszerek letöltések könyvet, e-könyvet Fuzzy rendszerek download MOBI, letöltések Fuzzy rendszerek IPad, olvas Fuzzy rendszerek MOBI, olvas Fuzzy rendszerek DOC, ingyenes Fuzzy rendszerek AWZ, Download e-könyvet Fuzzy rendszerek iPad , ingyenes Fuzzy rendszerek DJVU, Download Fuzzy rendszerek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Fuzzy rendszerek DVD, olvas Fuzzy rendszerek TXT, Book Fuzzy rendszerek letöltések DJVU, Fuzzy rendszerek letöltések könyvet ingyenes, Fuzzy rendszerek letöltések könyvet pdf ingyenes, Fuzzy rendszerek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Fuzzy rendszerek pdf ingyenes, Fuzzy rendszerek letöltések könyvet epub ingyenes, Fuzzy rendszerek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply