Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nem lehetek elég hálás, amiért segített abban, hogy a testem "visszakapcsoljon a sovány üzemmódba". Nem diétáztam, és két hét alatt 7 kilót fogytam. Tiszta szívemből köszönöm."
"Ezen a héten további másfél kilót fogytam, annak ellenére, hogy nem álltam ellen a csokoládé kísértésének. Vagyis eddig összesen 25 kiló ment le! Napról napra jobban érzem magam, és a bőröm sem lötyög! Annyira köszönöm! Minden nap inspirálsz!"

A fentiekhez hasonló levelek ezrei tanúsítják, hogy a Gabriel-módszer valóban működik! Jon Gabriel 200 kilogrammot meghaladó súllyal kezdett bele tudományos kutatásaiba, melynek során felfedezte, milyen fizikai és lelki tényezők indíthatják be testünkben a ZSÍR-programot, melynek hatására a testünk kövér akar maradni. Akinek 5 kilónál nagyobb túlsúlya van, az magától nem tud lefogyni, mert a testének jó oka van, hogy ragaszkodjon azokhoz a kilókhoz. Az a test kövér akar lenni, és amíg ez a helyzet, értelmetlen küzdeni ellene. Ha azonban megértjük üzenetét, az elme hatalmával minden diéta nélkül, könnyedén elérjük ideális testsúlyunkat.

Jon Gabriel maga a legjobb példája annak, hogy mindez lehetséges. Tapasztalatait, tudását világsikert aratott könyvében nyújtja át nekünk. A kötethez mellékelt meditációs CD-n a szerző külön erre a módszerre kifejlesztett vizualizációs relaxációját hallgathatjuk minden nap, hogy tudatalattink folyamatosan dolgozhasson a számunkra tökéletes test kialakításán.

"Amint megértettem, miért választotta a testem a kövérséget, abbahagytam a fogyókúrázást. Mi okom lett volna továbbra is ezzel kezelni a problémát? Később arra is rájöttem, hogy a fogyókúrák nemcsak hogy nem oldják meg a problémát, hanem még jobban meghizlalnak, ha a tested egyébként kövér akar lenni. Felhagyni a fogyókúrákkal a legnagyszerűbb és legfelszabadítóbb dolog volt, amit valaha is tettem." – A(z) Gabriel-módszer (CD melléklettel) (Könyv) szerzője Jon Gabriel.




A Könyv Magyarul!


Letöltések Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  210
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  208 gr
  ISBN:
  9789632911670
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2234358 / 1089091
  Translator:


  TAGS:
  Online Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel ebook, könyvet Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel FB2, Download Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel PDF , Download Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel MOBI, Online Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel könyvet, ingyenes letöltések Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel IPhone, Online könyvet Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel PDF, ingyenes Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel DJVU, ingyenes letöltések Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel TXT, letöltések Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel RTF, Online Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel FB2 , e-könyvet Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel letöltések TXT, ingyenes Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel letöltések könyvet, e-könyvet Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel download MOBI, letöltések Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel IPad, olvas Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel MOBI, olvas Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel DOC, ingyenes Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel AWZ, Download e-könyvet Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel iPad , ingyenes Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel DJVU, Download Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel DVD, olvas Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel TXT, Book Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel letöltések DJVU, Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel letöltések könyvet ingyenes, Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel letöltések könyvet pdf ingyenes, Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel pdf ingyenes, Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel letöltések könyvet epub ingyenes, Gabriel-módszer – ajándék CD-melléklettel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply