Gajdzsin – Ázsia saga 3. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Japán, 1862. Az ország az eroteljes amerikai nyomásra már megnyitotta kapuit a külföld elott – de épp csak résnyire. Az "Istenek Földjén" zűrzavar uralkodik: az egyre inkább elszegényedo szamurájok egy csoportja szeretné megfosztani hatalmától a sógunt. Japán irányítását ismét a Mennyek Fiára, a császárra akarják bízni, akinek kezébol annak idején az elso sógun kiragadta a kormánypálcát. Az ország nagyurai, daimjói közül is sokan úgy gondolják, hogy a sogunátus intézménye megérett a változtatásokra, de ezeket a változtatásokat maguk szeretnék végrehajtani a sóguni cím birtokában.
És mindeközben ott vannak az országban – Jokohamában – a gajdzsinok, a gyűlölt idegenek, az egymással is rivalizáló britek, oroszok, franciák, poroszok, akiknek nagyon komoly gazdasági érdekük fűzodik ahhoz, hogy a titokzatos Japán, amelyrol az európaiaknak még csak nagyon homályos ismereteik vannak, teljesen feltárulkozzon elottük, s lehetové tegye a szabadkereskedelmet. A jokohamai európai kolónia hajótulajdonos-kereskedoi között ismeros nevekkel is találkozhatunk: itt van Malcolm Struan, A tajpanban megismert legendás Dirk Struan unokája, itt van az ugyancsak A tajpanból és A Nemes Házból megismert Tess Struan, akit most még senki sem mer Boszorkány Struannak nevezni, itt van a régi esküdt ellenség, Tyler Brock és famíliája.. Mindenki mindenkivel, és mindenki mindenki ellen – ahogy a pillanatnyi érdek diktálja.
És mindez egy aprólékos, művészi gonddal megfestett környezetben, olyan filmszerűen láttatóan, izgalmasan és érdekesen elénk tárva, ahogyan csak a régi Japánt és a Távol-Keletet tövirol hegyire ismero James Clavell írhatta meg.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gajdzsin – Ázsia saga 3. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gajdzsin – Ázsia saga 3. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  1304
  Borító:
  KARTONÁLT
  ISBN:
  9789634572619
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2709376 / 1170951
  Sorozat:  TAGS:
  Online Gajdzsin – Ázsia saga 3. ebook, könyvet Gajdzsin – Ázsia saga 3. FB2, Download Gajdzsin – Ázsia saga 3. PDF , Download Gajdzsin – Ázsia saga 3. MOBI, Online Gajdzsin – Ázsia saga 3. könyvet, ingyenes letöltések Gajdzsin – Ázsia saga 3. IPhone, Online könyvet Gajdzsin – Ázsia saga 3. PDF, ingyenes Gajdzsin – Ázsia saga 3. DJVU, ingyenes letöltések Gajdzsin – Ázsia saga 3. TXT, letöltések Gajdzsin – Ázsia saga 3. RTF, Online Gajdzsin – Ázsia saga 3. FB2 , e-könyvet Gajdzsin – Ázsia saga 3. letöltések TXT, ingyenes Gajdzsin – Ázsia saga 3. letöltések könyvet, e-könyvet Gajdzsin – Ázsia saga 3. download MOBI, letöltések Gajdzsin – Ázsia saga 3. IPad, olvas Gajdzsin – Ázsia saga 3. MOBI, olvas Gajdzsin – Ázsia saga 3. DOC, ingyenes Gajdzsin – Ázsia saga 3. AWZ, Download e-könyvet Gajdzsin – Ázsia saga 3. iPad , ingyenes Gajdzsin – Ázsia saga 3. DJVU, Download Gajdzsin – Ázsia saga 3. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gajdzsin – Ázsia saga 3. DVD, olvas Gajdzsin – Ázsia saga 3. TXT, Book Gajdzsin – Ázsia saga 3. letöltések DJVU, Gajdzsin – Ázsia saga 3. letöltések könyvet ingyenes, Gajdzsin – Ázsia saga 3. letöltések könyvet pdf ingyenes, Gajdzsin – Ázsia saga 3. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gajdzsin – Ázsia saga 3. pdf ingyenes, Gajdzsin – Ázsia saga 3. letöltések könyvet epub ingyenes, Gajdzsin – Ázsia saga 3. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply