Galaktika 334 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Galaktika magazin januári számát Stephen Dedman elbeszélésének első része nyitja, azt példázva: a rajongás hátborzongató emberi kapcsolatokat is szülhet. Helmuth W. Mommers ,,ágyútölteléke" valójában egy fanatikus szuperkatona a galaktikus háborúból. Lawrence M. Schoen a galaxis egyik nagy bizniszéről, a bölénykutya-kereskedelemről lebbenti fel a fátylat. A kubai Yoss írásában folt esett a Föld bolygó becsületén, amit vérrel kell tisztára mosni, már ha van vére a földönkívülieknek. Ray F. Nelson egy hihetetlen történetet közöl a Római Birodalomból, hiteles források alapján. A magyar szerzők közül Kiss Judit Ágnes víziójában vágyaink legmélyebb bugyraiba kaphatunk betekintést, ahol a reális és az animális határa összemosódik, míg Szélesi Sándor, A beavatás szertartása írója egy olyan karácsonyról számol be, ami nem az örömről szól. Barta Sándor retrója 1922-ből Együgyű Zahariásról, a Megváltóról ad hírt. A mostani képregény (Bee 12) születése egy galaktikus társkeresés története, Fedina Lídia és Kiss Ferenc közös munkája, Podmaniczky Ferenc rajzaival. A Kapcsolatfelvétel az Írószövetség estjéről (Arthur C. Clarke 100. születésnapjára való megemlékezés) és a 2017-es Comic Conról számol be. A Filmrovat A múmia remake-jét értékeli. A tudományos főanyag egy titokzatos, a Naprendszeren kívülről érkezett objektumról tudósít. A lapban olvashatók még érdekes írások okosesernyőről, okos szívdiagnosztikai eszközökről, fénylő növényekről, kvantumkommunikációs műholdakról, életmentő tetoválásokról, valamint egy, a tenger közepére építhető szélerőműről.A Könyv Magyarul!


Letöltések Galaktika 334 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Galaktika 334 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  01332430049
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712144 / 8135862
  Formátum:
  PDF
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Galaktika 334 ebook, könyvet Galaktika 334 FB2, Download Galaktika 334 PDF , Download Galaktika 334 MOBI, Online Galaktika 334 könyvet, ingyenes letöltések Galaktika 334 IPhone, Online könyvet Galaktika 334 PDF, ingyenes Galaktika 334 DJVU, ingyenes letöltések Galaktika 334 TXT, letöltések Galaktika 334 RTF, Online Galaktika 334 FB2 , e-könyvet Galaktika 334 letöltések TXT, ingyenes Galaktika 334 letöltések könyvet, e-könyvet Galaktika 334 download MOBI, letöltések Galaktika 334 IPad, olvas Galaktika 334 MOBI, olvas Galaktika 334 DOC, ingyenes Galaktika 334 AWZ, Download e-könyvet Galaktika 334 iPad , ingyenes Galaktika 334 DJVU, Download Galaktika 334 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Galaktika 334 DVD, olvas Galaktika 334 TXT, Book Galaktika 334 letöltések DJVU, Galaktika 334 letöltések könyvet ingyenes, Galaktika 334 letöltések könyvet pdf ingyenes, Galaktika 334 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Galaktika 334 pdf ingyenes, Galaktika 334 letöltések könyvet epub ingyenes, Galaktika 334 ePub könyvet letöltések ingyenes.