Galambok alagútja letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A New York Times bestseller életrajzi kötet a Suszter, szabó, baka, kém és a The Night Manager – Éjszakai szolgálat legendás szerzőjétől.

John le Carré mindig a legidőszerűbb politikai kérdéseket feszegette a regényeiben, legyen szó a brit hírszerzésnél töltött szolgálatáról a hidegháború idején, az új világrend kialakulásáról a kilencvenes években, vagy az írói karrierjének késői csúcspontjáról, amikor Hollywood sorra filmesítette meg a műveit.

Ebben az életrajzi könyvben olyan eseményeket mutat be, amelyeknek részese volt, azzal a morális kétértelműséggel, ami a regényeit is áthatja. Többek közt olvashatunk egy bejrúti szálloda papagájáról, ami a gépfegyverropogást és Beethoven V. szimfóniáját tökéletesen utánozza; a temetetlen holtak ruandai múzeumáról, ahol a szerző az országban lezajlott vérengzés után járt; 1982 szilveszteréről, amit együtt ünnepelt Jasszer Arafattal és parancsnoki karának tagjaival; egy német terrorista nővel létrejött találkozójáról a Negev-sivatag börtönében; a Nobel-díjas Andrej Szaharovról, a nagy atomfizikusról, szovjet ellenzékiről; két korábbi KGB-főnökkel folytatott beszélgetéséről. De olvashatunk arról is, hogyan készült Alec Guinness George Smiley szerepére, amit a Suszter, szabó, baka, kém és a Csapda című regényekből a BBC által készített legendás tévéfilmekben játszott, vagy arról a női segélyszervezeti munkásról, akiről a szerző az Elszánt diplomata főhősét mintázta.

John le Carré mindegyik történetet izgalmasan és friss humorral meséli el, miközben arra késztet minket, hogy gondoljuk át újra a jól ismertnek hitt eseményeket és embereket. A Galambok alagútja bepillantást enged az író több mint hat évtizedes útjába, amelynek során mindig azt az emberi szikrát kereste, amely annyira élővé teszi minden regényalakját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Galambok alagútja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Galambok alagútja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  324
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  330 gr
  ISBN:
  9789634192480
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2698857 / 1165711
  Fordító:


  TAGS:
  Online Galambok alagútja ebook, könyvet Galambok alagútja FB2, Download Galambok alagútja PDF , Download Galambok alagútja MOBI, Online Galambok alagútja könyvet, ingyenes letöltések Galambok alagútja IPhone, Online könyvet Galambok alagútja PDF, ingyenes Galambok alagútja DJVU, ingyenes letöltések Galambok alagútja TXT, letöltések Galambok alagútja RTF, Online Galambok alagútja FB2 , e-könyvet Galambok alagútja letöltések TXT, ingyenes Galambok alagútja letöltések könyvet, e-könyvet Galambok alagútja download MOBI, letöltések Galambok alagútja IPad, olvas Galambok alagútja MOBI, olvas Galambok alagútja DOC, ingyenes Galambok alagútja AWZ, Download e-könyvet Galambok alagútja iPad , ingyenes Galambok alagútja DJVU, Download Galambok alagútja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Galambok alagútja DVD, olvas Galambok alagútja TXT, Book Galambok alagútja letöltések DJVU, Galambok alagútja letöltések könyvet ingyenes, Galambok alagútja letöltések könyvet pdf ingyenes, Galambok alagútja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Galambok alagútja pdf ingyenes, Galambok alagútja letöltések könyvet epub ingyenes, Galambok alagútja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply