Gandhi letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mahátma Gandhi a tömegek embere volt, aki nem demagógiával élt, hanem a jog és az erkölcs eszközeivel vezette nemes célok felé népét. () Bebizonyította, hogy lehet a tömeg bármennyire tehetetlen, széttagolt és elnyomott, a jó célért mozgósítani lehet, ha van megfelelő vezetője írja a kis kötet előszavában Lakhsmi M. Purl. Az Akik nyomot hagytak a 20. századon sorozat új füzete, amely a Politikatörténeti Alapítvány előadásainak megszerkesztett változatát tartalmazza, ezúttal két előadást közöl Gandhiról (1869-1948): Gáthy Veráét a Mahátma ("nagy lélek") társadalomszemléletéről és Balogh Andrásét politikai nézeteiről. A kettő summázata úgy fogalmazható meg, hogy Gandhi azzal hagyott nyomot a világon, hogy napjaink nemzetközi kapcsolataiban és nemzetközi szervezeteiben alapvető norma lett az erőszakmentesség. A két előadást egy idézetgyűjtemény követi (Kortársak Gandhiról), ahol Romain Rolland, Aldous Huxley, Werner Heisenberg, Karl Jaspers és Gunnar Myrdal méltatásai olvashatók. Tartozik még a kiadványhoz egy statisztikai összeállítás a 20. századi India fontos adatairól, egy életrajzi kronológia Gandhiról, valamint az indiai fogalmak magyarázata. Az élet- és pályarajz főképp a politika- és eszmetörténet, valamint a 20. századi India iránt behatóan érdeklődők olvasmánya.
Írta: Könyvtári IntézetA Könyv Magyarul!


Letöltések Gandhi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gandhi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12 x 19 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  194
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  963054606x
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1987
  Árukód:


  TAGS:
  Online Gandhi ebook, könyvet Gandhi FB2, Download Gandhi PDF , Download Gandhi MOBI, Online Gandhi könyvet, ingyenes letöltések Gandhi IPhone, Online könyvet Gandhi PDF, ingyenes Gandhi DJVU, ingyenes letöltések Gandhi TXT, letöltések Gandhi RTF, Online Gandhi FB2 , e-könyvet Gandhi letöltések TXT, ingyenes Gandhi letöltések könyvet, e-könyvet Gandhi download MOBI, letöltések Gandhi IPad, olvas Gandhi MOBI, olvas Gandhi DOC, ingyenes Gandhi AWZ, Download e-könyvet Gandhi iPad , ingyenes Gandhi DJVU, Download Gandhi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gandhi DVD, olvas Gandhi TXT, Book Gandhi letöltések DJVU, Gandhi letöltések könyvet ingyenes, Gandhi letöltések könyvet pdf ingyenes, Gandhi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gandhi pdf ingyenes, Gandhi letöltések könyvet epub ingyenes, Gandhi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply