Gemba-séták letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"A lean világa tapasztalatokon alapul. Minden sensei a gembán (a munkavégzés helyszínén) szerzi tapasztalatait, nem szentírások dogmatikus értelmezéséből, vagy egy mozgalom elindítóitól való minimális megkülönböztetésből. Más szóval, a lean nem egy vallás, hanem a folyamatos kísérletezés mindennapi gyakorlata, valamint az ebből eredő tudás felhalmozása.

Így ír Jim Womack, aki az elmúlt 30 évben számtalan vállalatnál járva kifejlesztette a gemba bejárásának és az értékteremtésben együttműködő dolgozók részletes megfigyelésének módszerét. Az elmúlt évtizedben, a havonta küldött e-Leveleiben megosztotta a Lean Közösséggel az ezekből a látogatásokból származó gondolatait és felfedezéseit. A Gemba Walks elkészítése során kiválogatta és átrendezte a legfontosabb leveleit, valamint új anyagokkal egészítette ki ezzel is többletjelentést adva nekik.

Gemba Walks című könyvében megosztja meglátásait az egyes eszközök alkalmazásától, a menedzsment lean fenntartásában játszott szerepén keresztül, egészen ennek az alapjában új értékteremtő módszernek a hosszú távú lehetőségeiig. A könyvet olvasva az olvasó számára feltárul a lean alapelveinek sora, csakúgy, mint a lean gyakorlat kritikus alapja: nézd meg, kérdezd meg, miért és mutass tiszteletet (go see, ask why, and show respect).

Womack elmagyarázza:
hogy a vállalatoknak miért van szüksége kevesebb hősre és több farmerre (akik minden nap a tökéletes munkához szükséges folyamatok és rendszerek fejlesztésén dolgoznak, és akik időt és energiát nem sajnálva hosszú távú fejlődést eredményeznek)
hogy jó emberek, akik rossz folyamatokban dolgoznak, szintén olyan rosszak lesznek, mint maguk a folyamatok
hogy a tisztelet a gyakorlatban ott kezdődik, hogy segítünk a dolgozóknak körülhatárolni és megoldani problémáikat
hogy a lean eszközök rövidtávú előnyei, hogyan alakíthatóak át a lean menedzsment által biztosított tartós változássá
hogy a lean menedzsernek nyughatatlan belső kényszere van a szervezet problémáinak folyamatos újragondolására, azok gyökérokainak kivizsgálására és kísérletek irányítására a jelenleg ismert legjobb ellenintézkedések tesztelésére.

Womack azáltal, hogy megosztja felfedezésének személyes útját, új fényt vet az elmúlt ötven év legfontosabb új üzleti rendszerének folyamatos adoptációjára és fejlesztésére. Útja joggal nyújt bátorságot és inspirációt minden mai lean gyakorlónak.
"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gemba-séták ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gemba-séták ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  388
  Borító:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Súly:
  570 gr
  ISBN:
  9789630865241
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2641201 / 1150335
  Fordító:


  TAGS:
  Online Gemba-séták ebook, könyvet Gemba-séták FB2, Download Gemba-séták PDF , Download Gemba-séták MOBI, Online Gemba-séták könyvet, ingyenes letöltések Gemba-séták IPhone, Online könyvet Gemba-séták PDF, ingyenes Gemba-séták DJVU, ingyenes letöltések Gemba-séták TXT, letöltések Gemba-séták RTF, Online Gemba-séták FB2 , e-könyvet Gemba-séták letöltések TXT, ingyenes Gemba-séták letöltések könyvet, e-könyvet Gemba-séták download MOBI, letöltések Gemba-séták IPad, olvas Gemba-séták MOBI, olvas Gemba-séták DOC, ingyenes Gemba-séták AWZ, Download e-könyvet Gemba-séták iPad , ingyenes Gemba-séták DJVU, Download Gemba-séták e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gemba-séták DVD, olvas Gemba-séták TXT, Book Gemba-séták letöltések DJVU, Gemba-séták letöltések könyvet ingyenes, Gemba-séták letöltések könyvet pdf ingyenes, Gemba-séták pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gemba-séták pdf ingyenes, Gemba-séták letöltések könyvet epub ingyenes, Gemba-séták ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply