Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


1915-ben született Budapesten egy szőke kislány, akivel megtörtént a tündérmese: magához hívatta a király, feleségül vette, és boldogan éltek, míg meg nem haltak.Apponyi Géraldine apja magyar gróf, anyja amerikai milliomoslány. Az első világháború kitörése előtt találkoznak Párizsban, és egymásba szeretnek. Két kislányuk születik, mielőtt a világuk összeomlik: a vesztes háború után a feleség hadikölcsönbe fektetett vagyonának híre-pora se marad, a férj birtoka pedig immár Csehszlovákiában van. Apponyi Gyula még megéri, hogy fia születik, aztán tüdővészben meghal. Fiatal özvegye a három gyerekkel anyjához költözik a Riviérára.Innen kezdve a lányokat ide-oda rángatja apjuk családja és az édesanyjuk, aki közben ismét férjhez megy. Végül Géraldine és a húga, Virginia, Magyarországon telepszenek le. Virginia megtalálja az igazit, a lassan vénlánysorba kerülő Géraldine kezét pedig az albán király kéri meg, nyilván politikai indokkal, de mindenki meglepetésére igaz szerelem ébred mindkettőjükben.A házasságkötés után alig egy évvel Olaszország lerohanja Albániát; a király és a királyné újszülött gyerekükkel együtt szöknek át a görög határon, s ettől kezdve száműzetésben élnek. A második világháború után az albán kommunisták még az emléküket is igyekeztek eltörölni, de Géraldine és fia, Leka, megérte Enver Hoxha uralmának összeomlását. Visszatértek Tiranába, és a királyné ott halt meg nyolcvanhét évesen.Joséphine Dedet szabad hozzáférést kapott a királyné levelezéséhez, és sokat beszélgetett vele és húgával. Személyes hangú, ugyanakkor alapos portrét fest egy különleges asszonyról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634052814
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2702346 / 8130838
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján ebook, könyvet Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján FB2, Download Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján PDF , Download Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján MOBI, Online Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján könyvet, ingyenes letöltések Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján IPhone, Online könyvet Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján PDF, ingyenes Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján DJVU, ingyenes letöltések Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján TXT, letöltések Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján RTF, Online Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján FB2 , e-könyvet Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján letöltések TXT, ingyenes Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján letöltések könyvet, e-könyvet Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján download MOBI, letöltések Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján IPad, olvas Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján MOBI, olvas Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján DOC, ingyenes Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján AWZ, Download e-könyvet Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján iPad , ingyenes Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján DJVU, Download Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján DVD, olvas Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján TXT, Book Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján letöltések DJVU, Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján letöltések könyvet ingyenes, Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján letöltések könyvet pdf ingyenes, Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján pdf ingyenes, Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján letöltések könyvet epub ingyenes, Géraldine – Egy magyar nő Albánia trónján ePub könyvet letöltések ingyenes.