Gerillaháború letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mostanra nemcsak a háború természete, hanem szerepe is megváltozott. A fegyveres konfliktusok többsége nem államok között, hanem államokon belül zajlik, a csatatér pedig egyre inkább a város lesz. De továbbra is aktuális a napóleoni háborúk idején megjelent kivételes alak: a gerilla. A folyamatosan mozgó, "üss és fuss" taktikát alkalmazó gerilla-hadviselés csak látszólag szertelen és ötletszerű. Hosszú hagyománya, gazdag elmélete és eredményes gyakorlata van. A gerilla kiérlelt taktikával és következetes stratégiával rendelkezik, amely a vendée-i katolikus parasztfelkeléstől az IRA függetlenségi háborúján át napjaink kurd fegyveres önvédelméig már számtalanszor bizonyított. A gerillaháború a semmiből keletkezik, gyakran ölti népfelkelés formáját, harcosai forradalmi háborúban edződnek. Nem volt ez másként Budapesten sem – 1956-ban.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gerillaháború ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gerillaháború ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  335
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  506 gr
  ISBN:
  9786155118586
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700135 / 1166457  TAGS:
  Online Gerillaháború ebook, könyvet Gerillaháború FB2, Download Gerillaháború PDF , Download Gerillaháború MOBI, Online Gerillaháború könyvet, ingyenes letöltések Gerillaháború IPhone, Online könyvet Gerillaháború PDF, ingyenes Gerillaháború DJVU, ingyenes letöltések Gerillaháború TXT, letöltések Gerillaháború RTF, Online Gerillaháború FB2 , e-könyvet Gerillaháború letöltések TXT, ingyenes Gerillaháború letöltések könyvet, e-könyvet Gerillaháború download MOBI, letöltések Gerillaháború IPad, olvas Gerillaháború MOBI, olvas Gerillaháború DOC, ingyenes Gerillaháború AWZ, Download e-könyvet Gerillaháború iPad , ingyenes Gerillaháború DJVU, Download Gerillaháború e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gerillaháború DVD, olvas Gerillaháború TXT, Book Gerillaháború letöltések DJVU, Gerillaháború letöltések könyvet ingyenes, Gerillaháború letöltések könyvet pdf ingyenes, Gerillaháború pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gerillaháború pdf ingyenes, Gerillaháború letöltések könyvet epub ingyenes, Gerillaháború ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply