Girl With a Pearl Earring letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A XVII. századi Delftben, ebben a virágzó holland városkában az élet megszokott rendjét semmi sem zavarta. Gazdagok és szegények, katolikusok és protestánsok, urak és szolgálók mind tudták, hol a helyük. Így hát, amikor Griet, egy csempekészítő 17 éves lánya beállt szolgálónak Johannes Vermeer festő házába, úgy képzelte, tudja, milyen szerep vár rá: házimunka, mosás és a hat gyermek gondozása. Még arra is képesnek érezte magát, hogy segítsen a művész agyafúrt anyósának, nyugtalan és ideges feleségének és másik, féltékeny természetű szolgálójának. Arra azonban senki sem számított, hogy Grietet nyugodt természete, gyors felfogóképessége és Vermeer művészetének őszinte csodálata ellenállhatatlanul a festő világába vonzza. Miközben egyre inkább részévé válik Vermeer munkájának, elkerülhetetlenné válik a tisztes katolikus házirend fortélyos megszegése, egészen addig, míg kitör a szörnyű botrány, mely városszerte nagy port ver föl. A könyv rekord gyorsasággal került a New York Times bestsellerei közé, 2003-ban film készült a regényből, melyet három kategóriában jelöltek Oscar díjra. Három CD-s kivitelben, közel három órányi hanganyaggal, Isla Blair indiai színésznő tolmácsolásában.

“A Leány gyöngy fülbevalóval oly meggyőző, akár egy történelmi fikció, de mint az emberi jellemek körültekintően megalkotott tanulmánya, elkápráztató. Cheavlier a szenvedély, a gyalázat és az érzékiség hatásos kombinációját hívja életre regényében, mely egyszerre csodálatos és kegyetlen.” The Irish Times

Griet, the young dougther of a tilemaker in seventeeth century Holland, obtains her first job, as a servant in Vermeer’s household. Tracy Chevalier shows us through Griet’s eyes, the complicated family, the society of the small town of Delft, and life with an obsessive genius. Griet loves being drawn into his artistic life, and leaving her former drudgery, but the cost to her own survival may be high.Three CD-s, approximately three hours listening, read by Isla Blair.Girl with a Pearl Earring has a wonderful observation of character and scene.

“As histroical fiction, Girl with a Pearl Earring convinces, but as study of human nature, honed by hingsight, it dazzles. Chevalier brings an impressive combination of passion, outrange and perception to a novel which is beautiful and brutal.” The Irish Times
A Könyv Magyarul!


Letöltések Girl With a Pearl Earring ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Girl With a Pearl Earring ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Borító:
  TOK
  Súly:
  170 gr
  ISBN:
  9780007154753
  Nyelv:
  ANGOL
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2072993 / 1045149
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Girl With a Pearl Earring ebook, könyvet Girl With a Pearl Earring FB2, Download Girl With a Pearl Earring PDF , Download Girl With a Pearl Earring MOBI, Online Girl With a Pearl Earring könyvet, ingyenes letöltések Girl With a Pearl Earring IPhone, Online könyvet Girl With a Pearl Earring PDF, ingyenes Girl With a Pearl Earring DJVU, ingyenes letöltések Girl With a Pearl Earring TXT, letöltések Girl With a Pearl Earring RTF, Online Girl With a Pearl Earring FB2 , e-könyvet Girl With a Pearl Earring letöltések TXT, ingyenes Girl With a Pearl Earring letöltések könyvet, e-könyvet Girl With a Pearl Earring download MOBI, letöltések Girl With a Pearl Earring IPad, olvas Girl With a Pearl Earring MOBI, olvas Girl With a Pearl Earring DOC, ingyenes Girl With a Pearl Earring AWZ, Download e-könyvet Girl With a Pearl Earring iPad , ingyenes Girl With a Pearl Earring DJVU, Download Girl With a Pearl Earring e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Girl With a Pearl Earring DVD, olvas Girl With a Pearl Earring TXT, Book Girl With a Pearl Earring letöltések DJVU, Girl With a Pearl Earring letöltések könyvet ingyenes, Girl With a Pearl Earring letöltések könyvet pdf ingyenes, Girl With a Pearl Earring pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Girl With a Pearl Earring pdf ingyenes, Girl With a Pearl Earring letöltések könyvet epub ingyenes, Girl With a Pearl Earring ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply