Glamoráma letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mára egyértelműen kiderült, Bret Easton Ellis thrillere megelőzte a korát. A terror és a paranoid bizalmatlanság itt olvasható kettős története savként marja szét a hollywoodi celeb- és modellvilág csillogását. A központi figurák az 1990-es évek igazi bennfentesei: a színfalak mögött mozognak, azokban a terekben, amelyeket a földi halandók csak a médiából és szuperprodukciókból ismerhetnek: műsort forgat róluk a Music TV, amely ekkoriban, a webkettes robbanás előtt élte fénykorát, túl sokat keresnek, ezért a fölösleges pénzből éjszakai klubokat nyitnak, a legmenőbb márkákat népszerűsítik. Minden este olyan partikba mennek, ahol több bekezdésbe telik felsorolni a jelen lévő hírességeket.

De a jólét és a mámor olyasmit takar, amiről az elbeszélőnek fogalma sincs. A forgatások egymásba érnek, és végtelen tükörtermeket nyitnak meg. Mi a valóság? Melyik a saját magánéletem, és meddig tart a szerep, amit el kell játszanom? Mit keresnek a fiókomban ezek a hamis útlevelek, és miért tartunk itthon ipari mennyiségű vadonatúj fegyvert? A szereplők és az olvasó foga vacogni kezd, hiszen nem kapnak választ ezekre a kérdésekre, és azt sem tudhatják, egyáltalán mikor és kinek lenne biztonságos feltenni őket. Veszélyes mélység nyílik meg, és ők csak tévelyegnek a peremén, tudatlanul. Az illúzió szó jelentése egészen megfoghatatlanná válik.

Ellis idegborzoló klasszikusa tudtán kívül a harmadik évezred kerítéseit, válságait és globális otthontalanságát idézi meg. A hidegrázás folytonossá válik, és fogalmunk sincs róla, honnan sújt le a következő fenyegetés.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Glamoráma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Glamoráma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  656
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  584 gr
  ISBN:
  9789634055242
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2689784 / 1160357
  Fordító:


  TAGS:
  Online Glamoráma ebook, könyvet Glamoráma FB2, Download Glamoráma PDF , Download Glamoráma MOBI, Online Glamoráma könyvet, ingyenes letöltések Glamoráma IPhone, Online könyvet Glamoráma PDF, ingyenes Glamoráma DJVU, ingyenes letöltések Glamoráma TXT, letöltések Glamoráma RTF, Online Glamoráma FB2 , e-könyvet Glamoráma letöltések TXT, ingyenes Glamoráma letöltések könyvet, e-könyvet Glamoráma download MOBI, letöltések Glamoráma IPad, olvas Glamoráma MOBI, olvas Glamoráma DOC, ingyenes Glamoráma AWZ, Download e-könyvet Glamoráma iPad , ingyenes Glamoráma DJVU, Download Glamoráma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Glamoráma DVD, olvas Glamoráma TXT, Book Glamoráma letöltések DJVU, Glamoráma letöltések könyvet ingyenes, Glamoráma letöltések könyvet pdf ingyenes, Glamoráma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Glamoráma pdf ingyenes, Glamoráma letöltések könyvet epub ingyenes, Glamoráma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply