Gömbgondolkodás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az ember félresikerült teremtés. Úgy viselkedik, mintha önmaga és a földi élet elpusztítására jött volna a világra. Mindezt izgalmasan, sok álszent eszmével és igazi hittel végzi. Csodákat hozott létre azáltal, hogy a földből mindent előteremtett, ami a világmindenségben található. Hihetünk hibban is, hogy mindent képes megvalósítani, amit képzeletében megalkot. Csak az a nem kis kérdés, hogy előbb valamilyen valós tapasztalata van-e vagy az elgondolás, a gondolat forrása alakul ki az agymezőkben. Valójában ezt kutatjuk, amikor a magyar nyelvet vizsgáljuk. Ugyanis az emberiség egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb, közös alkotása a nyelv. Minden nyelv tökéletes, de nem egyformán. A magyar nyelv a nyelvek ősanyja-apja, izgalmas a vele való foglalkozás. A kutató egyszerre gyermek, muzsikus, mérnök, költő, matematikus, filozófus és földművelő. Ha elég szorgalmas és bátor, akkor képességei támadnak és megmutatkozik számára a nyelvünk múltja, páratlan gazdagsága és emlékezete. Bolyai Jánosra gondolva, elmondhatjuk, általa a semmiből új világot teremtünk és azt is fölismerjük, megértjük, hogy a magyar nyelv maga a negyedik dimenzió.
Ez a könyv tehát egyfajta új világnak a bejárása, föltérképezése, valamint olyan tevékenységre ösztökélő cselekedet, mi megóv bennünket a hiábavalóságtól. Mert a múltba a legmesszebbre a nyelv segítségével lehet ellátni. A cím – a GÖMBGONDOLKODÁS – is erre utal, és ezt erősíti. Őstörténetünknek is a legfontosabb őrzője és közlője. Sőt a mindenség és a viágegyetem őstörténetének nem hiábavaló megközelítője, de a magyar IQ fölnevelője, növelője is, az egyetemes logikai és számtani törvények szerint működő nyelvünk!
2010. március (Foto: Szécsi Ilona)A Könyv Magyarul!


Letöltések Gömbgondolkodás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gömbgondolkodás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  159
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9789633020197
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2211391 / 1072038  TAGS:
  Online Gömbgondolkodás ebook, könyvet Gömbgondolkodás FB2, Download Gömbgondolkodás PDF , Download Gömbgondolkodás MOBI, Online Gömbgondolkodás könyvet, ingyenes letöltések Gömbgondolkodás IPhone, Online könyvet Gömbgondolkodás PDF, ingyenes Gömbgondolkodás DJVU, ingyenes letöltések Gömbgondolkodás TXT, letöltések Gömbgondolkodás RTF, Online Gömbgondolkodás FB2 , e-könyvet Gömbgondolkodás letöltések TXT, ingyenes Gömbgondolkodás letöltések könyvet, e-könyvet Gömbgondolkodás download MOBI, letöltések Gömbgondolkodás IPad, olvas Gömbgondolkodás MOBI, olvas Gömbgondolkodás DOC, ingyenes Gömbgondolkodás AWZ, Download e-könyvet Gömbgondolkodás iPad , ingyenes Gömbgondolkodás DJVU, Download Gömbgondolkodás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gömbgondolkodás DVD, olvas Gömbgondolkodás TXT, Book Gömbgondolkodás letöltések DJVU, Gömbgondolkodás letöltések könyvet ingyenes, Gömbgondolkodás letöltések könyvet pdf ingyenes, Gömbgondolkodás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gömbgondolkodás pdf ingyenes, Gömbgondolkodás letöltések könyvet epub ingyenes, Gömbgondolkodás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply