Grafikus és játékalkalmazások programozása letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ha Önt érdekli, miként készíthet otthoni körülmények között, akár teljesen ingyenesen játékprogramokat asztali számítógépére, androidos okostelefonjára, vagy webes böngészőhöz, akkor ne keresgéljen tovább: ez a könyv Önnek készült! Elsődleges célunk grafikákat megjelenítő és kifejezetten grafikus játékalkalmazások programozásának a bemutatása PC-s, webes és Androidos környezetben. Mindezt azonban rendhagyó módon, párhuzamosan három programozási nyelv felhasználásával tesszük, így azonnal összehasonlíthatók a programkódok. 4 játékprogram, 46 segédprogram, három programozási nyelv, három platform, öt grafikus megjelenítő rendszer (Windows GDI, GDI+, Flash, HTML5 Canvas, OpenGL) programozása, közel 20000 programsornyi letölthető melléklet. Röviden ezt nyújtja könyvünk. A főbb programozási alapok és környezetek mellett belekóstolunk a Blender, a Flex, a DirectX, az OpenGL, a GDI+ és a HTML5 lehetőségeibe, valamint a VR alkalmazásokba is. Mindehhez gyakorlati példákként táblás-, akció-, ügyességi-platform-, és 3D akciójátékot készítünk Visual C++, ActionScript és JavaScript nyelven, melyek segítségével valódi, működő játékprogramok készíthetőek. Ezenkívül megtanulhatjuk a 3D modellkészítés legalapvetőbb fogásait, sőt, még 3D modellnézegető segédprogramot is készíteni fogunk. A könyv végére egyszerűbb OpenGL alkalmazások készítése sem fog gondot okozni. A könyv elsősorban a programozni vágyó olvasóknak kínál kellemes tanulást és kikapcsolódást. Az egyes példaprogramokat gyakorlatias, könnyed stílusban mutatjuk be, elméletek és matematikai tételek, képletek hosszas taglalása helyett a használhatóságot tartjuk szem előtt, így a könyv segítségével az olvasó elsajátíthatja a grafikus megjelenítést használó játékok készítésének alapjait és képessé válik önállóan játékprogramokat megtervezni és kivitelezni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Grafikus és játékalkalmazások programozása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Grafikus és játékalkalmazások programozása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  636
  Borító:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  754 gr
  ISBN:
  9786155477515
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2703530 / 1168254
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Grafikus és játékalkalmazások programozása ebook, könyvet Grafikus és játékalkalmazások programozása FB2, Download Grafikus és játékalkalmazások programozása PDF , Download Grafikus és játékalkalmazások programozása MOBI, Online Grafikus és játékalkalmazások programozása könyvet, ingyenes letöltések Grafikus és játékalkalmazások programozása IPhone, Online könyvet Grafikus és játékalkalmazások programozása PDF, ingyenes Grafikus és játékalkalmazások programozása DJVU, ingyenes letöltések Grafikus és játékalkalmazások programozása TXT, letöltések Grafikus és játékalkalmazások programozása RTF, Online Grafikus és játékalkalmazások programozása FB2 , e-könyvet Grafikus és játékalkalmazások programozása letöltések TXT, ingyenes Grafikus és játékalkalmazások programozása letöltések könyvet, e-könyvet Grafikus és játékalkalmazások programozása download MOBI, letöltések Grafikus és játékalkalmazások programozása IPad, olvas Grafikus és játékalkalmazások programozása MOBI, olvas Grafikus és játékalkalmazások programozása DOC, ingyenes Grafikus és játékalkalmazások programozása AWZ, Download e-könyvet Grafikus és játékalkalmazások programozása iPad , ingyenes Grafikus és játékalkalmazások programozása DJVU, Download Grafikus és játékalkalmazások programozása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Grafikus és játékalkalmazások programozása DVD, olvas Grafikus és játékalkalmazások programozása TXT, Book Grafikus és játékalkalmazások programozása letöltések DJVU, Grafikus és játékalkalmazások programozása letöltések könyvet ingyenes, Grafikus és játékalkalmazások programozása letöltések könyvet pdf ingyenes, Grafikus és játékalkalmazások programozása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Grafikus és játékalkalmazások programozása pdf ingyenes, Grafikus és játékalkalmazások programozása letöltések könyvet epub ingyenes, Grafikus és játékalkalmazások programozása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply