Gravitációs alappontok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Azt mondják, kell, hogy legyen egy pont, egy gravitációs alappont, ahol azt érzed: a helyeden vagy a világban, ahol mindennél erősebben érzed az otthonlétet. Nem abban az értelemben persze, amit a bútorok jelentenek, az ágyad és a papucs az ágy mellett, a hamutartó a párkányon, a csorba kávésbögréd, a tollad az íróasztalon, mindig a kezed ügyében, vagy éppen a fogkeféd a fürdőszobai tükör előtt a polcon. Ez az otthon-érzés más. Ez valami nehezen megfogható otthon. Talán a fontosabb, az igazi otthon.

Ez az érzés Lisszabonban tört rám először, majdnem húsz éve talán, a Praça da Figueirán vagy a Rossión, nem is tudom már. Elemi erővel tört rám, szinte szédültem tőle, miközben biztosan álltam, két lábbal a Földön. Furcsa kettősség volt ez: valami kozmikus szédülés, talán az időutazó szédülése, egy furcsa jetlag a téren és időn át. És egyszerre, minden szédüléssel együtt is biztonságban éreztem magam. Hogy a lélek bugyraiból, mélyről, valami előző életekből felszakadó emlék lehetett-e az oka, nem tudom, de azt éreztem, hogy itt vagyok és mindig is itt voltam otthon. Felnéztem balra, a Szent György-várra, aztán jobbra, az Igreja do Carmo romjaira. Néztem a csempézett házakat, néztem a narancsfákon a virágokat, éreztem a tenger sós illatát, és tudtam, hogy itt van körülöttem az európai történelem, benne az én személyes történelmem, az előző életeim történetei, én pedig itt állok, szédülve és biztosan mindennek a kellős közepén.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gravitációs alappontok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gravitációs alappontok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  68
  Borító:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  134 gr
  ISBN:
  9789631289381
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713579 / 1173842  TAGS:
  Online Gravitációs alappontok ebook, könyvet Gravitációs alappontok FB2, Download Gravitációs alappontok PDF , Download Gravitációs alappontok MOBI, Online Gravitációs alappontok könyvet, ingyenes letöltések Gravitációs alappontok IPhone, Online könyvet Gravitációs alappontok PDF, ingyenes Gravitációs alappontok DJVU, ingyenes letöltések Gravitációs alappontok TXT, letöltések Gravitációs alappontok RTF, Online Gravitációs alappontok FB2 , e-könyvet Gravitációs alappontok letöltések TXT, ingyenes Gravitációs alappontok letöltések könyvet, e-könyvet Gravitációs alappontok download MOBI, letöltések Gravitációs alappontok IPad, olvas Gravitációs alappontok MOBI, olvas Gravitációs alappontok DOC, ingyenes Gravitációs alappontok AWZ, Download e-könyvet Gravitációs alappontok iPad , ingyenes Gravitációs alappontok DJVU, Download Gravitációs alappontok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gravitációs alappontok DVD, olvas Gravitációs alappontok TXT, Book Gravitációs alappontok letöltések DJVU, Gravitációs alappontok letöltések könyvet ingyenes, Gravitációs alappontok letöltések könyvet pdf ingyenes, Gravitációs alappontok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gravitációs alappontok pdf ingyenes, Gravitációs alappontok letöltések könyvet epub ingyenes, Gravitációs alappontok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply