Greenbird letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kedves Társszerzőnk! Greenbird című kiadványunk forgatásával élvezetes és szemléletes formában ismerkedhetsz meg a környezet- és természetvédelem magyar, illetve angol szókincsével. A szótár első, képes részében 13 témakör környezetvédelemmel kapcsolatos szavait találod. A magyar-angol és angol-magyar betűrendes szótár anyaga bővebb: itt kedvedre böngészhetsz, és összetettebb fogalmakkal is találkozhatsz.
Társszerzőként Te is részt vehetsz a könyv megírásában. Pontosabban, arra kérünk, hogy Te egészítsd ki, fejezd be, mivel csak akkor nyeri el végleges formáját és lesz használható, ha elvégzed rajta az utolsó simításokat, azaz a megadott szerzői, illusztrátori és szerkesztői tennivalókat. Munkád elismeréseként a borítón helyet hagytunk a Te nevednek is, hiszen a végleges szótár már közös művünk.
A környezetvédelem szókincsének megismertetésén túl könyvünk abban is segít, hogy elgondolkozz, hogyan működik a bennünket körülvevő világ, és mit tehetünk mi, emberek annak érdekében, hogy környezetünket fenntartható módon használjuk, és élhető formában őrizzük meg a jövő számára. Üdvözlünk a szerkesztőségben! A szerzőkA Könyv Magyarul!


Letöltések Greenbird ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Greenbird ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  56
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  490 gr
  ISBN:
  9789630593502
  Nyelv:
  MAGYAR – ANGOL
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2235590 / 1090306
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Greenbird ebook, könyvet Greenbird FB2, Download Greenbird PDF , Download Greenbird MOBI, Online Greenbird könyvet, ingyenes letöltések Greenbird IPhone, Online könyvet Greenbird PDF, ingyenes Greenbird DJVU, ingyenes letöltések Greenbird TXT, letöltések Greenbird RTF, Online Greenbird FB2 , e-könyvet Greenbird letöltések TXT, ingyenes Greenbird letöltések könyvet, e-könyvet Greenbird download MOBI, letöltések Greenbird IPad, olvas Greenbird MOBI, olvas Greenbird DOC, ingyenes Greenbird AWZ, Download e-könyvet Greenbird iPad , ingyenes Greenbird DJVU, Download Greenbird e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Greenbird DVD, olvas Greenbird TXT, Book Greenbird letöltések DJVU, Greenbird letöltések könyvet ingyenes, Greenbird letöltések könyvet pdf ingyenes, Greenbird pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Greenbird pdf ingyenes, Greenbird letöltések könyvet epub ingyenes, Greenbird ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply