Gubancok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A legtöbb szülő előre szorong lánya tinédzseréveitől: az érzelmi hullámvasúttól, a kiszámíthatatlan viselkedéstől, a hisztiktől és ajtócsapkodástól, na meg persze az ezer veszélyt rejtő kamaszbuliktól. De ennek nem kell feltétlenül így lennie! A kamaszkor nem váratlan természeti csapás: a lányok fejlődése előre megjósolható mintákat követ. Ha megértjük, milyen állomásokon kell végighaladniuk, a rémisztő zűrzavarból rögtön egy sokkal barátságosabb és élhetőbb világba csöppenünk – nemcsak mi, szülők, hanem gyerekeink is.
Lisa Damour pszichológus a kamaszkor bonyolult világát térképezi fel, és a szemünk láttára bogozza ki a gordiuszinak tűnő csomót: miért egészséges és szükségszerű mindaz, ami a lányunkkal történik, és mikor kezdjünk el tényleg aggódni? A Gubancok a való életből vett példákkal és a legfrissebb kutatási eredmények bemutatásával segít megértenünk, hogyan búcsúzik egy serdülő a gyerekkorától – s emellett jó néhány gyakorlati probléma megoldásához kínál világos, józan és hasznos tanácsokat.
Mit tegyünk, ha kamasz lányunk pofákat vág, amikor beszélni akarunk vele? Miképp segítsünk rajta, ha őrülten izgul egy-egy dolgozat vagy vizsga előtt? Közbelépjünk-e, ha megtudjuk, hogy a barátnője vagdossa magát? Hogyan hozhatunk szóba olyan kérdéseket, mint a drogok vagy a szex, anélkül, hogy vaskalaposnak tartana minket? Hol húzódik a határ az egészséges táplálkozás és az étkezési zavar között?
Lássunk neki a gubancok kibogozásának, tegyünk rendet az életünkben, és alakítsunk ki jó kapcsolatot lányunkkal, hogy boldog, büszke szülőkként kísérhessük végig a felnőtté válás rögös, kihívásokkal teli útján!

LISA DAMOUR számos, oktatásról és a gyermeki fejlődésről szóló tanulmány szerzője. A Laurel School’s Center for Research on Girls kutatóintézet igazgatója, pszichoterapeuta, világszerte aktív tanácsadóként és előadóként, a Schubert Center for Child Studies neveléstudományi központ docense és oktató a Case Western Reserve Universityn. Két lány büszke édesanyja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gubancok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gubancok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  318
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9786155715952
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709196 / 1170782
  Series:


  TAGS:
  Online Gubancok ebook, könyvet Gubancok FB2, Download Gubancok PDF , Download Gubancok MOBI, Online Gubancok könyvet, ingyenes letöltések Gubancok IPhone, Online könyvet Gubancok PDF, ingyenes Gubancok DJVU, ingyenes letöltések Gubancok TXT, letöltések Gubancok RTF, Online Gubancok FB2 , e-könyvet Gubancok letöltések TXT, ingyenes Gubancok letöltések könyvet, e-könyvet Gubancok download MOBI, letöltések Gubancok IPad, olvas Gubancok MOBI, olvas Gubancok DOC, ingyenes Gubancok AWZ, Download e-könyvet Gubancok iPad , ingyenes Gubancok DJVU, Download Gubancok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gubancok DVD, olvas Gubancok TXT, Book Gubancok letöltések DJVU, Gubancok letöltések könyvet ingyenes, Gubancok letöltések könyvet pdf ingyenes, Gubancok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gubancok pdf ingyenes, Gubancok letöltések könyvet epub ingyenes, Gubancok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply