Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv és a 12 perces rajzfilm óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól.

A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkezdett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk.
A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a papagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz.

A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvezhetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül.

A rendszeres Time for English-mesefogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek.

A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételgetnek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pontosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is.

A könyvben található DVD-n angol és magyar felirat is választható, a karaoke-dal pedig még több szórakozást ígér a gyerekeknek.

Könyv, rajzfilm és szótár egyben!

A 10. rész tartalma: Elöljárószavak használata Számok 120-ig Otthon: bútorok, tárgyak, eszközök Születésnapi buli kellékei

Az utolsó nyomravezető tárgy is előkerül a hátizsákból, így az otthonkereső kaland ma véget ér. Mielőtt elindulnának a Varázsbiciklin, Lucy és Wiz még egyszer bújócskázik Ziggyvel, aki játék közben elalszik. Az aranyszínű tárgy egy ajtókopogtató része, a háznál Amanda, a kismadár gazdája nyit nekik ajtót. Amanda elmondja, hogy Lucyék épp időben érkeztek, mivel ma van Ziggy születésnapja. Felébresztik a kismadarat, és Wiz a varázspálcája segítségével minden barátot odavarázsol a születésnapi bulira. Ziggy boldog, hogy otthon lehet a családjával és a barátaival. Micsoda születésnap!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  34
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  438 gr
  ISBN:
  9789633412145
  Nyelv:
  ANGOL
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2689126 / 1159803
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home ebook, könyvet Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home FB2, Download Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home PDF , Download Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home MOBI, Online Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home könyvet, ingyenes letöltések Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home IPhone, Online könyvet Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home PDF, ingyenes Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home DJVU, ingyenes letöltések Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home TXT, letöltések Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home RTF, Online Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home FB2 , e-könyvet Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home letöltések TXT, ingyenes Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home letöltések könyvet, e-könyvet Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home download MOBI, letöltések Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home IPad, olvas Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home MOBI, olvas Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home DOC, ingyenes Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home AWZ, Download e-könyvet Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home iPad , ingyenes Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home DJVU, Download Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home DVD, olvas Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home TXT, Book Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home letöltések DJVU, Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home letöltések könyvet ingyenes, Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home pdf ingyenes, Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home letöltések könyvet epub ingyenes, Gyerekjáték az angol! 10 – Welcome Home ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply