Gyermekfogászat, fogszabályozás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Előszó a harmadik kiadáshoz
A gyermekfogászat és a fogszabályozás a fogászat két önálló ága – két önálló szakvizsgával – mégis szorosan összefügg. A prevenciót mindkét szakterületen már kora gyermekkorban kell megkezdeni és a kezelések optimális ideje is a gyermekkor. A fogszuvasodás, az állcsontok, a harapás és a fogazat rendellenességei, a párodontopathiák egymással kapcsolatban vannak és befolyásolják a funkciót, a beszédet és az esztétikumot, a gyermek egész habitusának kialakulását.
A könyv harmadik kiadása – bővített kiadás. Bővült több szempontból is. Egyrészt a gyermekfogászatban a legújabb eredményeket figyelembe véve dolgoztunk át egyes témákat (pl. baleseti fogsérülések ellátása, fogpótlások lehetőségei), másrészt új fejezetekkel is bővült a könyv (pl. a szindrómák szájüregi és maxillofacial tünetei). A fogszabályozással foglalkozó részt is kiegészítettük; egyes fejezeteket elméleti ismeretekkel (pl. etiología, mechanika), másokat a kezdő fogszabályozó orvosok számára is hasznos gyakorlati tudnivalókkal (pl. multi-bond készülékek). Bővült a szerzők és a szerkesztők köre is. Reméljük, hogy a változások a könyv előnyére válnak és a korábbi kiadásokhoz hasonlóan kedvező fogadtatásra találnak a fogorvostanhallgatók, a fogorvosok és a leendő szakorvosok körében.
A könyv elsődleges célja természetesen az egyetemi oktatásban részt vevő hallgatók tudásának bővítése. Egyes részei azonban segítik a szakképesítést megszerezni kívánó kollégák szakvizsgára való felkészülését, tehát a könyv a továbbképzést is szolgálja. A szerzők összetétele az említett célok és feladatok érdekében módosult; többségében egyetemi oktatók elméleti, gyakorlati és tudományos ismeretekkel. Ehhez a körhöz csatlakoznak egyetemen kívüli kiváló szakemberek nagy gyakorlati tapasztalattal.
E bővített kiadással kívánunk tisztelegni néhai Dr. Dénes József klinikaigazgató egyetemi tanár emlékének, aki egyik szerkesztője volt a korábbi két kiadásnak, és akitől jelen könyv szerzői és szerkesztői egyaránt sokat tanultak.
Ugyancsak tisztelettel adózunk a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinika korábbi igazgatóinak: Dr. Varga István egyetemi tanárnak és Dr. Tóth Pál egyetemi docensnek, akik a klinika, valamint a gyermekfogászat és fogszabályozás tárgyak oktatásának alapjait lerakták.
Budapest, 2004
Gábris Katalin, Hidasi Gyula, Tarján IldikóA Könyv Magyarul!


Letöltések Gyermekfogászat, fogszabályozás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyermekfogászat, fogszabályozás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  388
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  840 gr
  ISBN:
  9639214353
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2094538 / 1012278
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Gyermekfogászat, fogszabályozás ebook, könyvet Gyermekfogászat, fogszabályozás FB2, Download Gyermekfogászat, fogszabályozás PDF , Download Gyermekfogászat, fogszabályozás MOBI, Online Gyermekfogászat, fogszabályozás könyvet, ingyenes letöltések Gyermekfogászat, fogszabályozás IPhone, Online könyvet Gyermekfogászat, fogszabályozás PDF, ingyenes Gyermekfogászat, fogszabályozás DJVU, ingyenes letöltések Gyermekfogászat, fogszabályozás TXT, letöltések Gyermekfogászat, fogszabályozás RTF, Online Gyermekfogászat, fogszabályozás FB2 , e-könyvet Gyermekfogászat, fogszabályozás letöltések TXT, ingyenes Gyermekfogászat, fogszabályozás letöltések könyvet, e-könyvet Gyermekfogászat, fogszabályozás download MOBI, letöltések Gyermekfogászat, fogszabályozás IPad, olvas Gyermekfogászat, fogszabályozás MOBI, olvas Gyermekfogászat, fogszabályozás DOC, ingyenes Gyermekfogászat, fogszabályozás AWZ, Download e-könyvet Gyermekfogászat, fogszabályozás iPad , ingyenes Gyermekfogászat, fogszabályozás DJVU, Download Gyermekfogászat, fogszabályozás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyermekfogászat, fogszabályozás DVD, olvas Gyermekfogászat, fogszabályozás TXT, Book Gyermekfogászat, fogszabályozás letöltések DJVU, Gyermekfogászat, fogszabályozás letöltések könyvet ingyenes, Gyermekfogászat, fogszabályozás letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyermekfogászat, fogszabályozás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyermekfogászat, fogszabályozás pdf ingyenes, Gyermekfogászat, fogszabályozás letöltések könyvet epub ingyenes, Gyermekfogászat, fogszabályozás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply