Gyors és lassú gondolkodás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Vajon mi vezérel bennünket: a gyors (intuitív) vagy a lassú (racionális) gondolkodás? Az elfogadott tudományos nézet szerint az ember természettől fogva racionálisan gondolkodik, érzelmei és intuíciói pedig csak megzavarják. Ez a mainstream közgazdaságtan alfája és ómegája, a racionális döntéshozatal és ítéletalkotás. Mindannyian igyekszünk ennek megfelelni, azt hisszük, többnyire logikusan gondolkodunk, és ha kudarcot vallunk, másokban vagy magunkban keressük a hibát. Daniel Kahneman feje tetejére állította a racionalitásba vetett hitünket. Néhai kollégájával és barátjával, Amos Tverskyvel három évtizeden keresztül folytatott pszichológiai kísérleteikből azt a következtetést vonták le, hogy elménk nem mindig olyan racionális, mint feltételezzük. Intuícióink, érzelmeink, benyomásaink – hibáival, torzításaival és zsenialitásával együtt – lényeges szerepet kapnak elemző logikánkban. Gyors és lassú gondolkodásunk kölcsönösen hat egymásra, és ha kitüntetett szerepet tulajdonítunk a racionalitásnak, önmagunkat csapjuk be. Ahogy Kahneman fogalmaz: "Rendszerint túlbecsüljük a világ működésével kapcsolatos tudásunkat, és alábecsüljük a véletlen és a szerencse szerepét." Gondolatai nagy hatással voltak számos tudományterületre, beleértve a pszichológiát, a közgazdaságtant, az orvostudományt, a pénzügyi viselkedéstant és a politológiát, de csak most először adja közre összefoglalóan egész életművét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyors és lassú gondolkodás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyors és lassú gondolkodás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  604
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1088 gr
  ISBN:
  9789633040980
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2233629 / 1088261
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Gyors és lassú gondolkodás ebook, könyvet Gyors és lassú gondolkodás FB2, Download Gyors és lassú gondolkodás PDF , Download Gyors és lassú gondolkodás MOBI, Online Gyors és lassú gondolkodás könyvet, ingyenes letöltések Gyors és lassú gondolkodás IPhone, Online könyvet Gyors és lassú gondolkodás PDF, ingyenes Gyors és lassú gondolkodás DJVU, ingyenes letöltések Gyors és lassú gondolkodás TXT, letöltések Gyors és lassú gondolkodás RTF, Online Gyors és lassú gondolkodás FB2 , e-könyvet Gyors és lassú gondolkodás letöltések TXT, ingyenes Gyors és lassú gondolkodás letöltések könyvet, e-könyvet Gyors és lassú gondolkodás download MOBI, letöltések Gyors és lassú gondolkodás IPad, olvas Gyors és lassú gondolkodás MOBI, olvas Gyors és lassú gondolkodás DOC, ingyenes Gyors és lassú gondolkodás AWZ, Download e-könyvet Gyors és lassú gondolkodás iPad , ingyenes Gyors és lassú gondolkodás DJVU, Download Gyors és lassú gondolkodás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyors és lassú gondolkodás DVD, olvas Gyors és lassú gondolkodás TXT, Book Gyors és lassú gondolkodás letöltések DJVU, Gyors és lassú gondolkodás letöltések könyvet ingyenes, Gyors és lassú gondolkodás letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyors és lassú gondolkodás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyors és lassú gondolkodás pdf ingyenes, Gyors és lassú gondolkodás letöltések könyvet epub ingyenes, Gyors és lassú gondolkodás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply