Gyorsítósáv a milliókhoz letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv és a mozgalom, amely átformálja azt, amit a vagyonszerzésről, sikerről, ösztönző erőkről és üzleti stratégiáról valaha tanítottak. Világos, mire vágysz. Nem egy újabb könyvre a "meggazdagodás titkáról", ami dúskál a felemelő közhelyekben, de adós marad a fránya részletekkel. Nem egy guru kell neked, aki azt mondja, amit hallani szeretnél, nem pedig azt, amit hallanod kell. A gyorsítósáv elmélete nyersen és őszintén tárja eléd, mit kell tenned, hogy sorsfordító, milliókat érő döntéseket tudj hozni – méghozzá fiatalon, nem öregkorodban. Nem számít, hogy már tehetős vagy-e, vagy a csőd szélén állsz – ez a könyv meg fogja változtatni az életedet, ha alkalmazod a benne szereplő elveket. Ha az alábbi állítások közül 5-nél több illik rád, akkor neked a Gyorsítósávra van szükséged!: o Inkább fiatalon lennél milliomos, mint öregen. o Szabadságra vágysz, és arra, hogy megvalósíthasd az álmaidat, nem pedig takarékos és középszerű életre. o Eleged van azokból, akik azt papolják, mennyi pénzt takaríthatsz meg 40 év alatt, ha felhagysz azzal, hogy a kávézóban veszed meg a kávéd. o Eleged van a képmutató gurukból, akik rád akarnak sózni egy pénzügyi ütemtervet, miközben ők egészen más tervet követve lettek piszkosul gazdagok. o Tele van a hócipőd azzal, hogy bár folyamatosan veszítesz a tőzsdén, a guruk azzal nyugtatgatnak, hogy ha "kitartasz", annak előbb-utóbb meglesz a jutalma. o Eleged van a létszámcsökkentés, az elbocsátások és a rossz gazdasági helyzet miatti folytonos "újrakezdésből". o Nem bízol többé a pénzügyi tervedben, és gyakran tűnődsz azon, hogy "lennie kell valamilyen jobb megoldásnak". o Eleged van abból, hogy két nap hétvégéért áruba bocsásd minden egyes napodat, hétfőtől péntekig. o Eleged van abból, hogy mindenki csak arról beszél, mit ne tegyél, de azt senki sem mondja meg, mi az, amit megtehetsz.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyorsítósáv a milliókhoz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyorsítósáv a milliókhoz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  376
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  610 gr
  ISBN:
  9789630853392
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2233839 / 1088474
  Fordító:


  TAGS:
  Online Gyorsítósáv a milliókhoz ebook, könyvet Gyorsítósáv a milliókhoz FB2, Download Gyorsítósáv a milliókhoz PDF , Download Gyorsítósáv a milliókhoz MOBI, Online Gyorsítósáv a milliókhoz könyvet, ingyenes letöltések Gyorsítósáv a milliókhoz IPhone, Online könyvet Gyorsítósáv a milliókhoz PDF, ingyenes Gyorsítósáv a milliókhoz DJVU, ingyenes letöltések Gyorsítósáv a milliókhoz TXT, letöltések Gyorsítósáv a milliókhoz RTF, Online Gyorsítósáv a milliókhoz FB2 , e-könyvet Gyorsítósáv a milliókhoz letöltések TXT, ingyenes Gyorsítósáv a milliókhoz letöltések könyvet, e-könyvet Gyorsítósáv a milliókhoz download MOBI, letöltések Gyorsítósáv a milliókhoz IPad, olvas Gyorsítósáv a milliókhoz MOBI, olvas Gyorsítósáv a milliókhoz DOC, ingyenes Gyorsítósáv a milliókhoz AWZ, Download e-könyvet Gyorsítósáv a milliókhoz iPad , ingyenes Gyorsítósáv a milliókhoz DJVU, Download Gyorsítósáv a milliókhoz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyorsítósáv a milliókhoz DVD, olvas Gyorsítósáv a milliókhoz TXT, Book Gyorsítósáv a milliókhoz letöltések DJVU, Gyorsítósáv a milliókhoz letöltések könyvet ingyenes, Gyorsítósáv a milliókhoz letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyorsítósáv a milliókhoz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyorsítósáv a milliókhoz pdf ingyenes, Gyorsítósáv a milliókhoz letöltések könyvet epub ingyenes, Gyorsítósáv a milliókhoz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply