Ha a világ egy falu lenne letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Képeskönyv gyermekeknek rólunk, emberekről.
– Kik vagyunk mi?
– Hol élünk?
– Mit eszünk?
– Milyen nyelveket beszélünk?
– Milyen vallásokat gyakorlunk?
Ma már több mint 7 milliárd ember él a Földön; ez akkora szám, hogy felfogni se lehet. De mi van akkor, ha az egész világot úgy képzeljük el, mintha az egy falu lenne, amelyben csupán száz ember él? Ez a száz ember pont annyira sokszínű, mint az a 7 milliárd, amelyik jelenleg a Földön él.
A 100 emberből:
– 21 kínaiul beszél,
– 10 kevesebb, mint napi ötszáz forintot keres,
– 14 nem tud írni vagy olvasni,
– 45-nek van tévéje otthon,
– 47-nek nincs elég ennivalója.
A képek és a szöveg a sok adattal gondolkodásra készteti a gyerekeket, kérdéseket ébreszt bennük; arra inspirálja őket, hogy tudatos, felelősségteljes felnőtt váljon belőlük.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ha a világ egy falu lenne ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ha a világ egy falu lenne ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  32
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  470 gr
  ISBN:
  9789632942445
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2465445 / 1094803
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Ha a világ egy falu lenne ebook, könyvet Ha a világ egy falu lenne FB2, Download Ha a világ egy falu lenne PDF , Download Ha a világ egy falu lenne MOBI, Online Ha a világ egy falu lenne könyvet, ingyenes letöltések Ha a világ egy falu lenne IPhone, Online könyvet Ha a világ egy falu lenne PDF, ingyenes Ha a világ egy falu lenne DJVU, ingyenes letöltések Ha a világ egy falu lenne TXT, letöltések Ha a világ egy falu lenne RTF, Online Ha a világ egy falu lenne FB2 , e-könyvet Ha a világ egy falu lenne letöltések TXT, ingyenes Ha a világ egy falu lenne letöltések könyvet, e-könyvet Ha a világ egy falu lenne download MOBI, letöltések Ha a világ egy falu lenne IPad, olvas Ha a világ egy falu lenne MOBI, olvas Ha a világ egy falu lenne DOC, ingyenes Ha a világ egy falu lenne AWZ, Download e-könyvet Ha a világ egy falu lenne iPad , ingyenes Ha a világ egy falu lenne DJVU, Download Ha a világ egy falu lenne e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ha a világ egy falu lenne DVD, olvas Ha a világ egy falu lenne TXT, Book Ha a világ egy falu lenne letöltések DJVU, Ha a világ egy falu lenne letöltések könyvet ingyenes, Ha a világ egy falu lenne letöltések könyvet pdf ingyenes, Ha a világ egy falu lenne pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ha a világ egy falu lenne pdf ingyenes, Ha a világ egy falu lenne letöltések könyvet epub ingyenes, Ha a világ egy falu lenne ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply