Haggada letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Singer Leónak (1877-1944), a régi magyar rabbiik egyik legkíválóbbjának művét tartja “kezében” az olvasó. Már a szerző nagyapja és édesapja, Singer Péter és Ábrahám is várpalotai rabbiként működött. Hivatásukat és stallumukat 1914-ben vette át, és 30 éven keresztül a holocaustban szenvedett mártírhaláláig betöltötte. Korábban a fővárosban tanult és tanított, számos rangos folyóirat munkatársa is volt. Magyarra, németre, héberre egyaránt fordított, és sok szép önálló írást is hagyott hátra. A peszach ünnepi elbeszélést, a Haggadát maga fordította magyarra és látta el jegyzetekkel, magyarázatokkal. Az általa szerkesztett művészi megjelenésű kötet ma már bibliofil ritkaságnak számít, ezért újrakiadása feltétlenül indokolt. Bízunk benne, hogy a könyv mind a gyűjtőknek, mind a széder este remélhetőleg egyre több gyakorlójának, a hagyományok megőrzőinek vagy felélszetőinek komoly élvezettel fog szolgálni. A héberül kevésbé értők számára, a mostani újrakiadással párhuzamosan, az eredeti szöveg teljes magyar fonetikus átírását tartalmazó füzetet is megjelentetünk.Budapest, 2004. március (5704. ádár) Raj TamásA Könyv Magyarul!


Letöltések Haggada ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Haggada ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  82
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  560 gr
  ISBN:
  9637475923
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2081977 / 1007836
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Haggada ebook, könyvet Haggada FB2, Download Haggada PDF , Download Haggada MOBI, Online Haggada könyvet, ingyenes letöltések Haggada IPhone, Online könyvet Haggada PDF, ingyenes Haggada DJVU, ingyenes letöltések Haggada TXT, letöltések Haggada RTF, Online Haggada FB2 , e-könyvet Haggada letöltések TXT, ingyenes Haggada letöltések könyvet, e-könyvet Haggada download MOBI, letöltések Haggada IPad, olvas Haggada MOBI, olvas Haggada DOC, ingyenes Haggada AWZ, Download e-könyvet Haggada iPad , ingyenes Haggada DJVU, Download Haggada e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Haggada DVD, olvas Haggada TXT, Book Haggada letöltések DJVU, Haggada letöltések könyvet ingyenes, Haggada letöltések könyvet pdf ingyenes, Haggada pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Haggada pdf ingyenes, Haggada letöltések könyvet epub ingyenes, Haggada ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply