Hajszolt gyerekek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Valamennyien boldog és az élet kihívásaira sikeres válaszokat adó felnőtteket szeretnénk gyerekeinkből. Szemünk fénye már óvodásként úgy kezeli a tabletet, hogy elbújhatunk mellette, iskolásként különórán gyakorol idegen nyelveket, edzésről edzésre rohan, és korrepetálásra jár azokból a tárgyakból, amelyek kevésbé mennek neki hiszen a maximalizmust nem lehet túl korán elsajátítani. Vagy mégis? Tulajdonképpen mi az, hogy túl korán?
A gyerekeket egykor kis felnőtteknek tekintették, és a felnőtt világ logikáját igyekezték rájuk erőltetni. Manapság ismét ez a helyzet: a gyermekkort a megszűnés veszélye fenyegeti. Loholó világunkban már a legkisebbek is loholnak. Miközben arra vágyunk, hogy szilárd alapokra építkezhessenek, kirántjuk a lábuk alól a talajt, és kihívástól kihívásig kergetjük őket. Elfelejtettük volna, hogy a legfontosabb feladatuk a szabad játék és a kibontakozás? David Elkind mára klasszikusnak számító könyve, a Hajszolt gyerekek arra keresi a választ, hogyan óvhatjuk meg gyerekeinket a modern világ okozta stressztől, a média sugallta hamis ideáloktól és a kortárs csoport nyomásától. Mit tegyünk, ha általános iskolás lányunk mindenáron sminkelni szeretné magát, fiunknak pedig határozott elképzelései vannak kedvenc ruhamárkáit illetően? Tényleg akkor bánunk egyenrangú félként csemeténkkel, ha megosztjuk vele kétségeinket és szorongásainkat? Valóban gondoskodóak vagyunk, ha terápiára küldjük problémás gyerekünket? Lassítsunk le! Ne akarjunk edzők vagy tanárok lenni! Legyünk egyszerűen csak szülők, hogy gyerekeink is úgy viselkedhessenek, ahogy viselkedniük kell: gyerekként.
DAVID ELKIND a massachusettsi Tufts University professzora, fő szakterülete a gyermeki fejlődés. Tudományos munkásságát világszerte elismerik, népszerűsítő gyermeknevelési könyvei és előadásai pedig szülők tízezreinek nyújtanak segítséget. Cape Codban él feleségével él, három fia és négy unokája van.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hajszolt gyerekek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hajszolt gyerekek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  327
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  300 gr
  ISBN:
  9786155609480
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2689254 / 1159914
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Hajszolt gyerekek ebook, könyvet Hajszolt gyerekek FB2, Download Hajszolt gyerekek PDF , Download Hajszolt gyerekek MOBI, Online Hajszolt gyerekek könyvet, ingyenes letöltések Hajszolt gyerekek IPhone, Online könyvet Hajszolt gyerekek PDF, ingyenes Hajszolt gyerekek DJVU, ingyenes letöltések Hajszolt gyerekek TXT, letöltések Hajszolt gyerekek RTF, Online Hajszolt gyerekek FB2 , e-könyvet Hajszolt gyerekek letöltések TXT, ingyenes Hajszolt gyerekek letöltések könyvet, e-könyvet Hajszolt gyerekek download MOBI, letöltések Hajszolt gyerekek IPad, olvas Hajszolt gyerekek MOBI, olvas Hajszolt gyerekek DOC, ingyenes Hajszolt gyerekek AWZ, Download e-könyvet Hajszolt gyerekek iPad , ingyenes Hajszolt gyerekek DJVU, Download Hajszolt gyerekek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hajszolt gyerekek DVD, olvas Hajszolt gyerekek TXT, Book Hajszolt gyerekek letöltések DJVU, Hajszolt gyerekek letöltések könyvet ingyenes, Hajszolt gyerekek letöltések könyvet pdf ingyenes, Hajszolt gyerekek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hajszolt gyerekek pdf ingyenes, Hajszolt gyerekek letöltések könyvet epub ingyenes, Hajszolt gyerekek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply