Halakról és vadakról letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Újabb horgászelbeszéléseit, cikkeit, beszámolóit gyűjtötte kötetbe Szász Imre. Kalandok, tapasztalatok, szerencsés és balszerencsés napok váltják egymást e sajátos hangú beszámolókban, melyeknek legfőbb vonzereje a pontos, hiteles tárgyi leírás és az ironikus elbeszélő-hang.
Távoli horgászútjaira is magával viszi olvasóit az író időben és térben. Időben a régi, legendás Szigetközbe, amely végképp eltűnt az utóbbi két évtizedben, az ember-alig-járta ág-Dunákra, ahol szép süllők leskelnek a vízbeszakadt fák tövében, gyanakvó domolykő vagy éhes csuka csap le az ágak közé leengedett csalihalra. Térben pedig az Atlanti-óceánra, amellyel az Egyesült Államok partjainál találkozott horgászként, de varázsát egy kis angol szigeten, Sarkon ismerte meg, ismételt horgászkirándulásain.
Külön fejezetet foglalnak el egy hajtó feljegyzései; az író maga ugyan nem vadászik, de rendszeresen jár hajtóként egy Pest környéki vadásztársaság területére. Megfigyelések, tapasztalatok, gyermekkori vadászemlékek váltják egymást e sajátos szemszögű, hol humoros, hol a vadászat, a természet szeretetétől telített hangú írásokban.A Könyv Magyarul!


Letöltések Halakról és vadakról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Halakról és vadakról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  11.5 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  268
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  ISBN:
  9632808576
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1980
  Árukód:


  TAGS:
  Online Halakról és vadakról ebook, könyvet Halakról és vadakról FB2, Download Halakról és vadakról PDF , Download Halakról és vadakról MOBI, Online Halakról és vadakról könyvet, ingyenes letöltések Halakról és vadakról IPhone, Online könyvet Halakról és vadakról PDF, ingyenes Halakról és vadakról DJVU, ingyenes letöltések Halakról és vadakról TXT, letöltések Halakról és vadakról RTF, Online Halakról és vadakról FB2 , e-könyvet Halakról és vadakról letöltések TXT, ingyenes Halakról és vadakról letöltések könyvet, e-könyvet Halakról és vadakról download MOBI, letöltések Halakról és vadakról IPad, olvas Halakról és vadakról MOBI, olvas Halakról és vadakról DOC, ingyenes Halakról és vadakról AWZ, Download e-könyvet Halakról és vadakról iPad , ingyenes Halakról és vadakról DJVU, Download Halakról és vadakról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Halakról és vadakról DVD, olvas Halakról és vadakról TXT, Book Halakról és vadakról letöltések DJVU, Halakról és vadakról letöltések könyvet ingyenes, Halakról és vadakról letöltések könyvet pdf ingyenes, Halakról és vadakról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Halakról és vadakról pdf ingyenes, Halakról és vadakról letöltések könyvet epub ingyenes, Halakról és vadakról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply