Halott teve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Halott teve kikötői kocsma az afrikai Freetownban. Nevét az ivó falára akasztott képről kapta. A kép körül fut a jelmondat: Halott teve nem pofázik. És bár e jelmondat tartalmazhatja az igazság elemeit, a kétely emberi jogom és kötelességem. Ezért lett új regényem központi problémája a kérdés: pofázik-e egy halott teve? Társszerzőmmel, a regénybeli Szalai Mihállyal együtt, alapos és körültekintő vizsgálat után arra az egyértelmű következtetésre jutottunk, hogy igenis, pofázik. A halott tevét Blum Aladárnak hívják, és a róla irandó regényhez gyűjti az anyagot barátja, Szalai Mihály, a Halott teve regénybeli írója.
Regény a regényben? Az írás folyamatának elemzése teszi számomra lehetővé, hogy azt vizsgáljam, ami a legjobban érdekel: hogyan jelentkezik egy ember gondolkodásában egyén és egyén, történelem és egyén, férfi és nő, valóság és fikció viszonya. Egy ember gondolkodásában, tehát abban az eleven torzító tükörben, amely, ha igyekszik önmagához őszinte lenni, éppen e torzítások nélkül látni a világot, amelyben él. Szóval nehéz ügy ez. De talán nem reménytelen.
Mindezek előrebocsátása után be kell vallanom: a Halott teve kétrészes krimi és kalandregény. De a nyomozás, mint A Laurentis-ügyben – ürügy csupán arra, hogy erős nagyítású mikroszkóp alatt kíséreljem meg élve boncolni a gondolkodást, és persze egyben arra is, hogy e körmönfont módszerrel győzzem meg az olvasót: azért van feje, hogy gondolkozzék vele. Tessék, próbálja meg. De figyelmeztetem, gyarló önzés, írói hiúság is vezet, ha tisztán szívemből kívánom: sikerüljön neki.
Amiért is már eleve bocsánatot kérek az olvasótól, és jó szórakozást kívánok a Halott tevéhez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Halott teve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Halott teve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  279
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1968
  Árukód:
  6072923 / 5072855
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Halott teve ebook, könyvet Halott teve FB2, Download Halott teve PDF , Download Halott teve MOBI, Online Halott teve könyvet, ingyenes letöltések Halott teve IPhone, Online könyvet Halott teve PDF, ingyenes Halott teve DJVU, ingyenes letöltések Halott teve TXT, letöltések Halott teve RTF, Online Halott teve FB2 , e-könyvet Halott teve letöltések TXT, ingyenes Halott teve letöltések könyvet, e-könyvet Halott teve download MOBI, letöltések Halott teve IPad, olvas Halott teve MOBI, olvas Halott teve DOC, ingyenes Halott teve AWZ, Download e-könyvet Halott teve iPad , ingyenes Halott teve DJVU, Download Halott teve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Halott teve DVD, olvas Halott teve TXT, Book Halott teve letöltések DJVU, Halott teve letöltések könyvet ingyenes, Halott teve letöltések könyvet pdf ingyenes, Halott teve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Halott teve pdf ingyenes, Halott teve letöltések könyvet epub ingyenes, Halott teve ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply