Haramasszázs letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A hara masszázs nagyon gyengéd, ugyanakkor rendkívül hatásos masszázstechnika a test öngyógyító erőinek mozgósítása céljából. Ez a klasszikus gyógyítási eljárás, amely hosszú ideig csak a kínai császárok előjoga volt, egyre szélesebb körben nyer teret a nyugati világban is. A hara masszázs, mint a neve is elárulja, alapvetően a harával (has), pontosabban a köldök körüli területtel dolgozik, amely a bordaívek és a szeméremcsont pereme között található.
A fülben, az arcon, a tenyéren és a talpon elhelyezkedő reflexzónák és a szervek közötti összefüggést sokan sokféleképpen ábrázolják. Kevésbé ismert azonban, hogy a has is számos reflexponttal és reflexzónával rendelkezik. A hastájékon elhelyezkedő energiablokádok helyzetüktől függően egy-egy szervnek felelnek
meg. A hagyományos kínai felfogás szerint a mirigyek, az agy és az idegrendszer energiái a köldökben kapcsolódnak össze egymással. Bár az életenergia áramlása a test bármely pontján megrekedhet, a köldök környéki energiablokádok hatása az egészségre különösen nagy.
Egy gyengéd masszázstechnika alkalmazásával a köldök és a has környékén nagyon hatásosan oldható a feltorlódott energia. A hara masszázs különböző kezelési szinteken dolgozik és végül közvetlenül, vagy majdnem közvetlenül az egyes szerveken. A feszültségek illetve görcsök kezelése és oldása reflexszerűen hat a test többi részére, és az egész szervezetet szelíden méregteleníti és serkenti.A Könyv Magyarul!


Letöltések Haramasszázs ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Haramasszázs ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  108
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  150 gr
  ISBN:
  9789639563148
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2084920 / 1009027
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Haramasszázs ebook, könyvet Haramasszázs FB2, Download Haramasszázs PDF , Download Haramasszázs MOBI, Online Haramasszázs könyvet, ingyenes letöltések Haramasszázs IPhone, Online könyvet Haramasszázs PDF, ingyenes Haramasszázs DJVU, ingyenes letöltések Haramasszázs TXT, letöltések Haramasszázs RTF, Online Haramasszázs FB2 , e-könyvet Haramasszázs letöltések TXT, ingyenes Haramasszázs letöltések könyvet, e-könyvet Haramasszázs download MOBI, letöltések Haramasszázs IPad, olvas Haramasszázs MOBI, olvas Haramasszázs DOC, ingyenes Haramasszázs AWZ, Download e-könyvet Haramasszázs iPad , ingyenes Haramasszázs DJVU, Download Haramasszázs e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Haramasszázs DVD, olvas Haramasszázs TXT, Book Haramasszázs letöltések DJVU, Haramasszázs letöltések könyvet ingyenes, Haramasszázs letöltések könyvet pdf ingyenes, Haramasszázs pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Haramasszázs pdf ingyenes, Haramasszázs letöltések könyvet epub ingyenes, Haramasszázs ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply