Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az élet nem engedheti meg magának, hogy ilyen könnyen elpusztítsák, ennél sokkal nagyobb ellenállást fog tanúsítani. Ebben az ellenállásban pedig ott van egy új ember születése, egy új hajnal, egy új rend, az élet és a létezés egészének újjászületése.
Osho megfordítja a közismert bölcsességet, miszerint a hatalom korrumpál – állítása szerint akik hatalomra vágynak, már eleve korruptak, s amint elérik céljukat, korrupciójuk nyilvánvalóvá válik. Ezért tehát még azok is, akik azért törnek hatalomra, hogy radikális változásokat vigyenek véghez, legjobb szándékaik ellenére is gyakran elbuknak. Osho megvizsgálja, honnan származik a hatalomvágy, és hogyan jut kifejezésre nem csupán a politikában, de mindennapi emberi kapcsolatainkban is. Eközben fölvázol egy olyan látomásos jövőt, amelyben a párkapcsolatok és a társadalom nem a mások fölött gyakorolt hatalmon alapulnak, hanem minden ember egyediségének fel- és elismerésén.
"Szeretném, ha mélyen beivódna a lényetekbe, hogy az út legvégére értünk nem maradt más, mint táncolni és örülni. Hogy a most élményét átéljétek, teljesen el kell törölni a holnapot. Nem a világ végét jövendölöm; csakhogy minden annyira biztosan és logikusan afelé tart, hogy szinte lehetetlennek tűnik elkerülni. Engem nem az érdekel, hogyan lehetne elkerülni ha el lehet, akkor el is fogjuk , hanem inkább az, hogyan lehetne benneteket meggyőzni, hogy elkerülhetetlen, és hogy nincs jövő, amelyre az energiáitokat pazarolni érdemes, ezért inkább koncentráljatok a jelen pillanatra. És amikor ez az energia itt és most közös energiává válik, akkor megtörténik a fényrobbanás, és életetekben először önmagatok lehettek örök és halhatatlan lények, akik nem ismerik a halált, akik soha nem tapasztalták meg a sötétséget."
Osho eredeti előadásmódját tiszteletben tartva, a könyvhöz tartozó DVD angol nyelvű, a menüben angol és magyar feliratozás választható.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  254
  Borító:
  KEMÉNY KÖTÉSBEN
  Súly:
  408 gr
  ISBN:
  9789635291274
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2227131 / 1081580
  Fordító:


  TAGS:
  Online Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel ebook, könyvet Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel FB2, Download Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel PDF , Download Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel MOBI, Online Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel könyvet, ingyenes letöltések Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel IPhone, Online könyvet Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel PDF, ingyenes Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel DJVU, ingyenes letöltések Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel TXT, letöltések Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel RTF, Online Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel FB2 , e-könyvet Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel letöltések TXT, ingyenes Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel letöltések könyvet, e-könyvet Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel download MOBI, letöltések Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel IPad, olvas Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel MOBI, olvas Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel DOC, ingyenes Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel AWZ, Download e-könyvet Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel iPad , ingyenes Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel DJVU, Download Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel DVD, olvas Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel TXT, Book Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel letöltések DJVU, Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel letöltések könyvet ingyenes, Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel letöltések könyvet pdf ingyenes, Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel pdf ingyenes, Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel letöltések könyvet epub ingyenes, Hatalom, politika és változás – DVD-melléklettel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply