Hatás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mi hat ránk, amikor igent mondunk egy ügynöknek vagy engedünk egy reklám csábításának? Hogyan lehet az embereket rávenni, hogy együttműködjenek olyan ügyekkel is, amelyeket korábban eszük ágában sem volt támogatni? Vagy fordítva: hogyan bírhatunk rá másokat a saját céljainkkal való együttműködésre?
Mi a hatás titka? Robert Cialdini szociálpszichológus e rendkívül sikeres könyvében a meggyőzés, azaz az együttműködést célzó befolyásolás elméletét és gyakorlatát tekinti át. A professzor elméleti tudását a kereskedői és ügynöki munkában szerzett valós tapasztalatai támasztják alá. A gyakorlati tanácsokban és tudományosan dokumentált megállapításokban gazdag kötet alapmű az üzletemberek, reklámosok, adománygyűjtők, ügynöki munkával foglalkozók – illetve a rábeszélők nem kívánatos hatása ellen védelmet kereső fogyasztók számára. Az élvezetes stílusú művet a pszichológia iránt érdeklődő nagyközönség is haszonnal és érdeklődéssel olvashatja.
A Hatás alapvető összefoglalásnak számít a maga témájában, amit a több mint 1,5 millió eladott példány is igazol.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hatás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hatás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  364
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  712 gr
  ISBN:
  9789639686779
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2205206 / 1060792
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Hatás ebook, könyvet Hatás FB2, Download Hatás PDF , Download Hatás MOBI, Online Hatás könyvet, ingyenes letöltések Hatás IPhone, Online könyvet Hatás PDF, ingyenes Hatás DJVU, ingyenes letöltések Hatás TXT, letöltések Hatás RTF, Online Hatás FB2 , e-könyvet Hatás letöltések TXT, ingyenes Hatás letöltések könyvet, e-könyvet Hatás download MOBI, letöltések Hatás IPad, olvas Hatás MOBI, olvas Hatás DOC, ingyenes Hatás AWZ, Download e-könyvet Hatás iPad , ingyenes Hatás DJVU, Download Hatás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hatás DVD, olvas Hatás TXT, Book Hatás letöltések DJVU, Hatás letöltések könyvet ingyenes, Hatás letöltések könyvet pdf ingyenes, Hatás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hatás pdf ingyenes, Hatás letöltések könyvet epub ingyenes, Hatás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply