Hatékony vezetés letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A vállalatok, vállalkozások sikeres működésének, fejlődésének feltétele a hatékony vezetés, mely a szervezet egyik szintjén sem nélkülözhető. Chris Roebuck a menedzsment és a vezetői készségek összetevőit ügyesen és újszerűen ötvözve foglalkozik a motiváció, a kommunikáció, a visszajelzés, a jövőkép és értékek, a csapatszellem, a feladatkiosztás kérdéseivel mindezt olyan formában teszi, hogy a gyakorlatban is könnyedén tudjuk használni az olvasottakat. Ha Ön egy csoportot irányít akár kezdőként, akár többéves tapasztalattal teszi ez a könyv hozzájárul ahhoz, hogy vezetői készségei még tovább tökéletesedjenek, és a legtöbbet hozza ki magából és az Önt körülvevő emberekből. Scolar Önfejlesztő Program: Meggyőződésünk, hogy a készségfejlesztéssel foglalkozó szakirodalmat az olvasó saját életében bekövetkező változások minősítik. A Scolar Önfejlesztő Program ilyen változásokat ígér. Jó sokat. A sorozat köteteit az egyes szakterületek elismert nemzetközi képviselői írták azoknak, akik hajlandók a kritikus önvizsgálatra, és adottságaiknak megfelelő akciótervek kidolgozására. Kérdőívek, ellenőrző listák, elgondolkodtató kérdések és statisztikák segítik az olvasó személyes fejlődését. Nem lefekvés előtti könnyed olvasmányt ígérünk, hanem izgalmas szellemi kalandtúrát, komoly tétekkel. A sorozat további kötetei: Jenny Rogers: Befolyásolási képesség; Chris Roebuck: Hatékony kommunikáció; Peter Hobbs: Projektmenedzsment; John Collins: Tökéletes előadások; Gerard Hargreaves: StresszkezelésA Könyv Magyarul!


Letöltések Hatékony vezetés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hatékony vezetés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  94
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  230 gr
  ISBN:
  9789632442471
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2216398 / 1072166
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Hatékony vezetés ebook, könyvet Hatékony vezetés FB2, Download Hatékony vezetés PDF , Download Hatékony vezetés MOBI, Online Hatékony vezetés könyvet, ingyenes letöltések Hatékony vezetés IPhone, Online könyvet Hatékony vezetés PDF, ingyenes Hatékony vezetés DJVU, ingyenes letöltések Hatékony vezetés TXT, letöltések Hatékony vezetés RTF, Online Hatékony vezetés FB2 , e-könyvet Hatékony vezetés letöltések TXT, ingyenes Hatékony vezetés letöltések könyvet, e-könyvet Hatékony vezetés download MOBI, letöltések Hatékony vezetés IPad, olvas Hatékony vezetés MOBI, olvas Hatékony vezetés DOC, ingyenes Hatékony vezetés AWZ, Download e-könyvet Hatékony vezetés iPad , ingyenes Hatékony vezetés DJVU, Download Hatékony vezetés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hatékony vezetés DVD, olvas Hatékony vezetés TXT, Book Hatékony vezetés letöltések DJVU, Hatékony vezetés letöltések könyvet ingyenes, Hatékony vezetés letöltések könyvet pdf ingyenes, Hatékony vezetés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hatékony vezetés pdf ingyenes, Hatékony vezetés letöltések könyvet epub ingyenes, Hatékony vezetés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply