Hatékonyságnövelés stresszmentesen letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Valóban stresszmentesen növelhetjük hatékonyságunkat, ha megtanuljuk tudatosan kisöpörni elménkből a figyelemelterelő tényezőket?
A munkában és a magánéletben nem az időhiány az igazi probléma, bármennyire ezt gondoljuk is, hanem sokkal inkább az, hogy nem látjuk tisztán és nem határozzuk meg pontosan a feladatot és a szükséges lépéseket. Emiatt élünk állandó stresszben (még ha nem is valljuk be magunknak), és már el sem tudjuk képzelni, hogy másként is lehetne.
A GTD(Getting Things Done)-módszer abban segít, hogy ne csak az idővel gazdálkodjunk, hanem a gondolataink között is rendet tegyünk. David Allen könyvének, amely a Time szerint az évtized legjobb önsegítő műve, átdolgozott és bővített kiadása számos technikát kínál elménk tehermentesítéséhez, hogy növelni tudjuk hatékonyságunkat és oldjuk belső feszültségeinket.

DAVID ALLEN vezetési tanácsadó és tapasztalt coach, a GTD-módszer atyja, a személyes hatékonyság témájának egyik legbefolyásosabb kutatója. Több multinacionális cégnél és nemzetközi szervezetnél dolgozott már tanácsadóként. Évente több ezer vállalatvezetőnek és magánembernek tart szemináriumokat és tréningeket.
Cikkei sorra jelennek meg a Fast Company, a Fortune, a Los Angeles Times, a The New York Times, a The Wall Street Journal hasábjain. Könyve eddig 30 országban több mint 2 millió példányban jelent meg. Jelenleg Amszterdamban él.

"Már egy tucat embernek javasoltam a Preziben, hogy alakítsa ki a saját GTD-rendszerét. Aki megteszi, produktívabb, sikeresebb ember lehet. Ez egyszerű, mint a GTD."
Halácsy Péter, a Prezi társalapítója, technológiai igazgatója

"A GTD az információs kor vallása, amely kétségtelenül megváltoztatja az emberek munkastílusát és életmódját."
Wired

"Az egész megközelítés nemcsak a hatékonyságomat fokozta, de a közérzetemen is javított. Elképesztő, mennyire megvetette a lábát ez a módszer szerte a világon. Olyan, mint egy igazi mozgalom!"
Daniel H. Pink, a Motiváció 3.0 című könyv szerzője
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hatékonyságnövelés stresszmentesen ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hatékonyságnövelés stresszmentesen ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  375
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  726 gr
  ISBN:
  9789633042946
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2651787 / 1152492
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Hatékonyságnövelés stresszmentesen ebook, könyvet Hatékonyságnövelés stresszmentesen FB2, Download Hatékonyságnövelés stresszmentesen PDF , Download Hatékonyságnövelés stresszmentesen MOBI, Online Hatékonyságnövelés stresszmentesen könyvet, ingyenes letöltések Hatékonyságnövelés stresszmentesen IPhone, Online könyvet Hatékonyságnövelés stresszmentesen PDF, ingyenes Hatékonyságnövelés stresszmentesen DJVU, ingyenes letöltések Hatékonyságnövelés stresszmentesen TXT, letöltések Hatékonyságnövelés stresszmentesen RTF, Online Hatékonyságnövelés stresszmentesen FB2 , e-könyvet Hatékonyságnövelés stresszmentesen letöltések TXT, ingyenes Hatékonyságnövelés stresszmentesen letöltések könyvet, e-könyvet Hatékonyságnövelés stresszmentesen download MOBI, letöltések Hatékonyságnövelés stresszmentesen IPad, olvas Hatékonyságnövelés stresszmentesen MOBI, olvas Hatékonyságnövelés stresszmentesen DOC, ingyenes Hatékonyságnövelés stresszmentesen AWZ, Download e-könyvet Hatékonyságnövelés stresszmentesen iPad , ingyenes Hatékonyságnövelés stresszmentesen DJVU, Download Hatékonyságnövelés stresszmentesen e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hatékonyságnövelés stresszmentesen DVD, olvas Hatékonyságnövelés stresszmentesen TXT, Book Hatékonyságnövelés stresszmentesen letöltések DJVU, Hatékonyságnövelés stresszmentesen letöltések könyvet ingyenes, Hatékonyságnövelés stresszmentesen letöltések könyvet pdf ingyenes, Hatékonyságnövelés stresszmentesen pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hatékonyságnövelés stresszmentesen pdf ingyenes, Hatékonyságnövelés stresszmentesen letöltések könyvet epub ingyenes, Hatékonyságnövelés stresszmentesen ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply