Hazugságvizsgáló letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mi lenne, ha képes lennél felismerni, amikor valaki hazudik? Ha többé nem okozna nehézséget, hogy kiismerd mások szándékait? Soha többé nem vernének át, nem vezetnének félre! Egyszóval, ha lenne olyan eszköz, ami tévedhetetlenül jelezné, amikor valakinek takargatnivalója van előtted vagy nem mond igazat. Ugye te is szeretnéd birtokolni?
David J. Lieberman, az elismert viselkedéskutató most olyan tudást ad a kezedbe, amelyek felérnek egy ilyen hazugságvizsgáló eszközzel. Megmutatja nekünk, hogyan vessünk véget a hazugságnak és fedjük fel az igazságot – bármilyen beszélgetés vagy helyzet során.
Nemcsak a hipnózis és a pszicholingvisztika új technikáival ismertet meg, hanem megmutatja azt is, hogyan tudunk bárkit könnyedén úgy befolyásolni, hogy az igazat mondja – percek alatt.

"Ez a könyv megváltoztathatja az életünket. Mindenekelőtt olvastatja magát, és azonnal alkalmazható technikákat tartalmaz." – Dr. Warner Chen, Harvard University
"Ha meg akarjuk tudni, hogy a barátunk megcsal-e, a főnökünk megúszott-e egy gyilkosságot, vagy életbiztosítással foglalkozó ügynökünk épp most néz minket hülyének, olvassuk csak el a könyvet." – Cosmopolitan

Dr. David J. Lieberman, PhD, akinek munkáit tizenegy nyelvre fordították le, az emberi viselkedés nemzetközileg elismert szaktekintélye. Nemzetközi bestsellereit a hazai olvasók is megismerhették, a Vegyél rá bárkit bármire, vagy az Olvass az emberekben című kötetek szintén az Édesvíz Kiadó gondozásában jelentek meg.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hazugságvizsgáló ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hazugságvizsgáló ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  228
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  368 gr
  ISBN:
  9789635298198
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713196 / 1173544
  Fordító:


  TAGS:
  Online Hazugságvizsgáló ebook, könyvet Hazugságvizsgáló FB2, Download Hazugságvizsgáló PDF , Download Hazugságvizsgáló MOBI, Online Hazugságvizsgáló könyvet, ingyenes letöltések Hazugságvizsgáló IPhone, Online könyvet Hazugságvizsgáló PDF, ingyenes Hazugságvizsgáló DJVU, ingyenes letöltések Hazugságvizsgáló TXT, letöltések Hazugságvizsgáló RTF, Online Hazugságvizsgáló FB2 , e-könyvet Hazugságvizsgáló letöltések TXT, ingyenes Hazugságvizsgáló letöltések könyvet, e-könyvet Hazugságvizsgáló download MOBI, letöltések Hazugságvizsgáló IPad, olvas Hazugságvizsgáló MOBI, olvas Hazugságvizsgáló DOC, ingyenes Hazugságvizsgáló AWZ, Download e-könyvet Hazugságvizsgáló iPad , ingyenes Hazugságvizsgáló DJVU, Download Hazugságvizsgáló e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hazugságvizsgáló DVD, olvas Hazugságvizsgáló TXT, Book Hazugságvizsgáló letöltések DJVU, Hazugságvizsgáló letöltések könyvet ingyenes, Hazugságvizsgáló letöltések könyvet pdf ingyenes, Hazugságvizsgáló pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hazugságvizsgáló pdf ingyenes, Hazugságvizsgáló letöltések könyvet epub ingyenes, Hazugságvizsgáló ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply