Hektor, a hőscincér letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mulatságos, képzeletbeli világba visz el ez a meseregény. Főhőse: Hektor, a hőscincér, aki – mint mondja – valóban hősi cincér. Bogár létére lovag ő a javából, s örökösen világraszóló hősi cselekedetek véghezvitelére vágyik. Csakhogy… Csakhogy, a mi Hektorunk balvégzetű és hóbortos lovag: úgy segít, ahogy nem hasznos, olyankor hősieskedik, amikor nem kellene. A nagybundás Szőr komondornak például bolhacirkuszt ajándékoz, az erdei vásáron megrohamozza az óriás kereket…


Hóbortos hósünk sok-sok képtelen kalandjáról sziporkázó szellemességgel számol be a meseíró, az Új Bogár szemfüles riportere, aki egyszemélyben lovagunk krónikása is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hektor, a hőscincér ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hektor, a hőscincér ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  94
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9789633463222
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1999
  Árukód:
  2158062 / 1035169
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Hektor, a hőscincér ebook, könyvet Hektor, a hőscincér FB2, Download Hektor, a hőscincér PDF , Download Hektor, a hőscincér MOBI, Online Hektor, a hőscincér könyvet, ingyenes letöltések Hektor, a hőscincér IPhone, Online könyvet Hektor, a hőscincér PDF, ingyenes Hektor, a hőscincér DJVU, ingyenes letöltések Hektor, a hőscincér TXT, letöltések Hektor, a hőscincér RTF, Online Hektor, a hőscincér FB2 , e-könyvet Hektor, a hőscincér letöltések TXT, ingyenes Hektor, a hőscincér letöltések könyvet, e-könyvet Hektor, a hőscincér download MOBI, letöltések Hektor, a hőscincér IPad, olvas Hektor, a hőscincér MOBI, olvas Hektor, a hőscincér DOC, ingyenes Hektor, a hőscincér AWZ, Download e-könyvet Hektor, a hőscincér iPad , ingyenes Hektor, a hőscincér DJVU, Download Hektor, a hőscincér e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hektor, a hőscincér DVD, olvas Hektor, a hőscincér TXT, Book Hektor, a hőscincér letöltések DJVU, Hektor, a hőscincér letöltések könyvet ingyenes, Hektor, a hőscincér letöltések könyvet pdf ingyenes, Hektor, a hőscincér pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hektor, a hőscincér pdf ingyenes, Hektor, a hőscincér letöltések könyvet epub ingyenes, Hektor, a hőscincér ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply