Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások munkafüzet az 5. évfolyamos diákoknak elsősorban az írásbeli nyelvhasználatát, helyesírását formálja, segíti annak ellenőrzését.

A kiadványban az alábbi ismeretkörök szerepelnek:

a) a magyar ábécé; a magyar helyesírás alapelvei: a kiejtés elve, a szóelemzés elve, a hagyomány elve, az egyszerűsítés elve; az elválasztás;

b) a magyar magán- és mássalhangzók; a hangrend, az illeszkedés, a teljes hasonulás, a részleges hasonulás, a kiesés, az összeolvadás, a rövidülés;

c) a magyar szavak szerkezete, szótő, toldalékok: képző, jel, rag.

A gyakorlatok típusai igen változatosak. A hiányos szavak, mondatok, szövegek kiegészítésétől a szóalkotáson, szóelemzésen át egészen a játékos fejtörőkig és közmondásokig találhatunk érdekes feladatokat. Minden fejezet végén áll egy Tudáspróba, mely kiváló eszköze az önellenőrzésnek.

Ez a munkafüzet egy sorozat kezdő tagja, a felsőbb évfolyamok tanulói számára is készül egy-egy ehhez hasonló felépítésű gyakorlófüzet.

Ajánljuk a diákoknak, szülőknek, tanároknak egyaránt, hiszen mind az iskolai, mind az otthoni, egyéni munkához hasznos segítséget nyújt.

Anyanyelvi kompetenciafejlesztő munkafüzetek sorozat 8. tagja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  48
  Borító:
  IRKAFŰZÖTT
  Súly:
  104 gr
  ISBN:
  9789634091257
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2710819 / 1172009
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások ebook, könyvet Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások FB2, Download Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások PDF , Download Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások MOBI, Online Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások könyvet, ingyenes letöltések Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások IPhone, Online könyvet Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások PDF, ingyenes Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások DJVU, ingyenes letöltések Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások TXT, letöltések Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások RTF, Online Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások FB2 , e-könyvet Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások letöltések TXT, ingyenes Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások letöltések könyvet, e-könyvet Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások download MOBI, letöltések Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások IPad, olvas Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások MOBI, olvas Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások DOC, ingyenes Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások AWZ, Download e-könyvet Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások iPad , ingyenes Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások DJVU, Download Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások DVD, olvas Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások TXT, Book Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások letöltések DJVU, Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások letöltések könyvet ingyenes, Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások letöltések könyvet pdf ingyenes, Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások pdf ingyenes, Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások letöltések könyvet epub ingyenes, Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply