Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


II. világháború, Thaiföld, a burmai határ közelében. Brit katonák japán hadifogolyként vasutat és hidat építenek. Nicolson ezredes az embertelen körülmények között is minden áldozatot vállal a katonai szellem megőrzéséért. Bizonyítani akarja a nyugati kultúra és szervezés fölényét a keletiek "barbár" rendszerével szemben. Sikert arat. A katonák nem veszítik el tartásukat a fogságban, és a híd felépül. A híd feladata természetesen a japán terjeszkedés szolgálata a térségben. A brit titkosszolgálat helyi vezetője, Green ezredes különítményt küld a helyszínre, hogy az első vonat áthaladásakor pusztítsák el a hidat. Ők is vállalnak minden áldozatot az építmény lerombolása érdekében. Izgalmas, fordulatos és mélyen elgondolkodtató regény. A francia szerző nem mulasztja el, hogy görbe-tükröt tartson a britek elé, ami a tragikus történetet gyakran humorral lazítja. Szilágyi Tibor előadása árnyaltan jellemzi a szereplőket, végsőkig fokozva a drámai feszültséget.A Könyv Magyarul!


Letöltések Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  397
  Borító:
  TOK
  Súly:
  88 gr
  ISBN:
  9786155157400
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2706442 / 1169073
  Fordító:


  TAGS:
  Online Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv ebook, könyvet Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv FB2, Download Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv PDF , Download Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv MOBI, Online Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv könyvet, ingyenes letöltések Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv IPhone, Online könyvet Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv PDF, ingyenes Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv DJVU, ingyenes letöltések Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv TXT, letöltések Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv RTF, Online Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv FB2 , e-könyvet Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv letöltések TXT, ingyenes Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv letöltések könyvet, e-könyvet Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv download MOBI, letöltések Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv IPad, olvas Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv MOBI, olvas Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv DOC, ingyenes Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv AWZ, Download e-könyvet Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv iPad , ingyenes Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv DJVU, Download Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv DVD, olvas Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv TXT, Book Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv letöltések DJVU, Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv letöltések könyvet ingyenes, Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv pdf ingyenes, Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv letöltések könyvet epub ingyenes, Híd a Kwai folyón – Hangoskönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply