Hillary Rodham Clinton letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Hillary Rodham Clinton az Egyesült Államok és a világ egyik legbefolyásosabb politikusa. Személye megosztja az embereket; vannak, akik gyűlölik, mások viszont egyenesen istenítik. Bár több tucat könyv született már róla, eddig egyik sem volt képes megmutatni Hillary igazi arcát. Amikor Hillary harcba szállt az Egyesült Államok elnöki posztjáért, két Pulitzer díjas újságíró, Jeff Gerth és Don Van Natta Jr. úgy döntött, hogy megírja az amerikai politikai élet egyik legfontosabb szereplőjének pártatlan portréját. A rengeteg új forrás és korábban nyilvánosságra nem hozott dokumentum felhasználásával készült könyv oldalain megelevenednek Hillary életének fontosabb állomásai: a Wellesley Főiskola kollégiumi szobái; az arkansasi és washingtoni tárgyalótermek; a Fehér Ház; a szenátus eldugott irodái; valamint több millió dolláros washingtoni rezidenciája. A könyvből megismerhetjük Hillary és Bill titkos paktumát, amelyet az 1970-es évek elején kötöttek, hogy bejussanak a Fehér Házba. Van Natta és Gerth betekintést nyújt Hillary és Al Gore versengésébe, csakúgy mint a szenátor asszony rivalizálásába Barack Obamával, amely végül külügyminiszteri pozíciót ért számára. A könyv több esetet is felsorol, amikor Hillary megszegte a szenátus etikai kódexét azzal, hogy egy titkos energiaügyi munkacsoportot hozott létre. Érdekes, új információkat tudhatunk meg Hillary megkérdőjelezhető jogi munkájáról Arkansasban, a kapcsolatáról Vince Fosterrel, és titkos szerepéről abban, hogy titokban tartsák férje besorozásának igaz történetét. Gerth és Van Natta arra a kérdésre is megadja a választ, hogyan vészelhette át Clintonék házassága a Monica Lewinsky-ügyet. Végül a könyv kitér Hillary vitatható szavazatára is az iraki háborúval kapcsolatban. Hillary Clinton életútja egyedülálló az amerikai történelemben – First Lady, szenátor asszony, majd külügyminiszter. A remekül megírt könyv nélkülözhetetlen olvasmány mindenki számára, aki többet szeretne tudni erről az időszakról, mint amennyit az újságok megírtak. Jeff Gerth harminc évet dolgozott oknyomozó riporterként a New York Timesnál, legtöbbet a lap washingtoni szerkesztőségében. 1999-ben Pulitzer – díjat kapott. 2004-ben a Princeton Egyetem vendégprofesszora volt. Feleségével Washington DC-ben él, és egy lányuk van.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hillary Rodham Clinton ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hillary Rodham Clinton ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  448
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  470 gr
  ISBN:
  9789639667433
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2218891 / 1074962
  Fordító:


  TAGS:
  Online Hillary Rodham Clinton ebook, könyvet Hillary Rodham Clinton FB2, Download Hillary Rodham Clinton PDF , Download Hillary Rodham Clinton MOBI, Online Hillary Rodham Clinton könyvet, ingyenes letöltések Hillary Rodham Clinton IPhone, Online könyvet Hillary Rodham Clinton PDF, ingyenes Hillary Rodham Clinton DJVU, ingyenes letöltések Hillary Rodham Clinton TXT, letöltések Hillary Rodham Clinton RTF, Online Hillary Rodham Clinton FB2 , e-könyvet Hillary Rodham Clinton letöltések TXT, ingyenes Hillary Rodham Clinton letöltések könyvet, e-könyvet Hillary Rodham Clinton download MOBI, letöltések Hillary Rodham Clinton IPad, olvas Hillary Rodham Clinton MOBI, olvas Hillary Rodham Clinton DOC, ingyenes Hillary Rodham Clinton AWZ, Download e-könyvet Hillary Rodham Clinton iPad , ingyenes Hillary Rodham Clinton DJVU, Download Hillary Rodham Clinton e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hillary Rodham Clinton DVD, olvas Hillary Rodham Clinton TXT, Book Hillary Rodham Clinton letöltések DJVU, Hillary Rodham Clinton letöltések könyvet ingyenes, Hillary Rodham Clinton letöltések könyvet pdf ingyenes, Hillary Rodham Clinton pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hillary Rodham Clinton pdf ingyenes, Hillary Rodham Clinton letöltések könyvet epub ingyenes, Hillary Rodham Clinton ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply