Hírszerzés a 21. században letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A magánélet és a munka területén egyaránt jelen lévő digitalizáció egyre növekvő adatmennyiségeket (Big Data) eredményez. Az összekapcsolódó és kölcsönös függőségeken alapuló globalizált világ, az internet biztosította szabadság (Deep Web, Dark Web) és a 24 órás hírtelítettség új korszakot nyitott a hírszerzés területén is. Alfréd Rolington a 21. század kihívásaira válaszoló, szoros nemzetközi együttműködésen alapuló stratégiát ismertet.
A szerző – olyan nagy múltú szakemberek bevonásával, mint Sir Colin McColl (MI6), R. James Woolsey (CIA) és Sir Dávid Phillips – könyvében a hírszerzés elmúlt korszakait ismerteti és elemzi. Szó esik a 20. századi világháborúk vagy épp a hidegháború formálta hírszerzési szemléletváltásokról, egészen a 9/11 kiváltotta legújabb helyzetig, melynek bemutatása a szerző által javasolt stratégia, a mozaikmódszer ismertetésével zárul.
Alfréd Rolington
Hírszerzésre szakosodott biztonságpolitikai szakértő, aki az elmúlt harminc évben tanácsadóként szolgált mind a katonai – NATO, CIA, MI6 – és kereskedelmi hírszerzés, mind a bűnüldözés területén.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hírszerzés a 21. században ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hírszerzés a 21. században ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  208
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  360 gr
  ISBN:
  9789638748638
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2612319 / 1146097
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Hírszerzés a 21. században ebook, könyvet Hírszerzés a 21. században FB2, Download Hírszerzés a 21. században PDF , Download Hírszerzés a 21. században MOBI, Online Hírszerzés a 21. században könyvet, ingyenes letöltések Hírszerzés a 21. században IPhone, Online könyvet Hírszerzés a 21. században PDF, ingyenes Hírszerzés a 21. században DJVU, ingyenes letöltések Hírszerzés a 21. században TXT, letöltések Hírszerzés a 21. században RTF, Online Hírszerzés a 21. században FB2 , e-könyvet Hírszerzés a 21. században letöltések TXT, ingyenes Hírszerzés a 21. században letöltések könyvet, e-könyvet Hírszerzés a 21. században download MOBI, letöltések Hírszerzés a 21. században IPad, olvas Hírszerzés a 21. században MOBI, olvas Hírszerzés a 21. században DOC, ingyenes Hírszerzés a 21. században AWZ, Download e-könyvet Hírszerzés a 21. században iPad , ingyenes Hírszerzés a 21. században DJVU, Download Hírszerzés a 21. században e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hírszerzés a 21. században DVD, olvas Hírszerzés a 21. században TXT, Book Hírszerzés a 21. században letöltések DJVU, Hírszerzés a 21. században letöltések könyvet ingyenes, Hírszerzés a 21. században letöltések könyvet pdf ingyenes, Hírszerzés a 21. században pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hírszerzés a 21. században pdf ingyenes, Hírszerzés a 21. században letöltések könyvet epub ingyenes, Hírszerzés a 21. században ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply