Hírzárlat letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Balassagyarmat, 1973. Két fiú oson az éjszakai utcákon, a ruhájuk alatt a helyi katonai laktanyából ellopott fegyverek. Előre megfontolt tervük, hogy behatolnak a lánykollégiumba, s túszokat ejtenek, majd a hatóságokat arra kényszerítik, hogy biztosítsák számukra az ország zavartalan elhagyásának lehetőségét. Vajon ki ellen lázadnak ezek a fiúk? Az őket elhanyagoló szüleik érzelmileg üres élete, a családjuk, a fojtott levegőjű kisváros vagy a korabeli társadalmi tér szűkös számukra? Az elkerülhetetlen tragédia sokak életét végigkíséri; a Pintye család tagjaiét, a túszul ejtett lányokét, a szemtanúkét, a leszámolásban bevetett katonákét, rendőrökét, az eset megoldásában közreműködő pszichiáter szakértőkét. S egy fiatal balassagyarmati lányét, Hatala Csengéét, aki a történet nyomába ered, nem sajnálja az időt, nem fukarkodik az érzéseivel és a könnyeivel, s fáradhatatlan kutatómunkával felgöngyölíti a történet legapróbb részleteit is, hogy megírja ezt a sajátos tényregényt, a túszdráma és a Kádárkorszak politikai-társadalmi közegének hiteles forrását, egyben személyes vallomását a körülötte feltáruló emberi világ értelmezéséről és a felnőtté válás fontos lépéseiről. Egy régi legenda nyomában az igazságot kutatva a múltban, a megismerés határait feszegetve a jelenben, s csendben átlépve a jövője küszöbét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hírzárlat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hírzárlat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  320
  Borító:
  FLEXI
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789632934242
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2608895 / 1146033
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Hírzárlat ebook, könyvet Hírzárlat FB2, Download Hírzárlat PDF , Download Hírzárlat MOBI, Online Hírzárlat könyvet, ingyenes letöltések Hírzárlat IPhone, Online könyvet Hírzárlat PDF, ingyenes Hírzárlat DJVU, ingyenes letöltések Hírzárlat TXT, letöltések Hírzárlat RTF, Online Hírzárlat FB2 , e-könyvet Hírzárlat letöltések TXT, ingyenes Hírzárlat letöltések könyvet, e-könyvet Hírzárlat download MOBI, letöltések Hírzárlat IPad, olvas Hírzárlat MOBI, olvas Hírzárlat DOC, ingyenes Hírzárlat AWZ, Download e-könyvet Hírzárlat iPad , ingyenes Hírzárlat DJVU, Download Hírzárlat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hírzárlat DVD, olvas Hírzárlat TXT, Book Hírzárlat letöltések DJVU, Hírzárlat letöltések könyvet ingyenes, Hírzárlat letöltések könyvet pdf ingyenes, Hírzárlat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hírzárlat pdf ingyenes, Hírzárlat letöltések könyvet epub ingyenes, Hírzárlat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply