Hobbiszövés kiskereten letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


ELŐSZÓ
A szövés ősi, hasznos és nagyon szép mesterség. Alkotó munka, melynek eredménye a szövet vagy más néven textília. A textil kifejezés a latin “textere” szóból ered, amelynek jelentése: szőni. A szövés alapelve egyszerű: két fonalrendszer merőleges kereszteződése egymással A függőleges fonalat a láncrendszert, a vízszintesen haladók pedig a vetülékrendszert alkotják. A szövet tehát a fonalak kereszteződéséből születik.
Azt az elve fedezte fel az ősember évezredekkel ezelőtt, és ilyen elven működik ma a komputer vezérelte szövőgép is. Ez az ősi elv tehát ma is érvényes.
A szövet (vagy textília) a kezdetekben a mindennapi szükségletet szolgálta: egyrészt viselőjét óvta az időjárás viszontagságaitól, másrészt mágikus, kultikus szerepe is volt. A textíliának a mindennapos használat mellett egyre erősödött a környezetszépítő szerepe, majd elszakadva eredeti funkciójától, a művészetek közé is felemelkedett (például: gobelinszövés, selyemszövés és -festés stb.). A textil univerzális és nélkülözhetetlen; körülöleli testünket, szépíti környezetünket, gazdagítja lelkünket. A nap minden percében velünk van, elkísér bennünket a bölcsőtől a sírig. Vissza
FÜLSZÖVEG
Mindazoknak ajánlom e könyvecskét, akikben él az alkotási vágy, akiket belső szükséglete arra ösztönöz, hogy valami újat, szépet hozzanak létre a saját kezük munkája által, akik nem akarnak hivatásos művészekké válni, de szabad idejüket olyan művészi jellegű foglalatossággal kívánják eltölteni, amely szép, hasznos és művelése nagyon sok örömet nyújt, s egyben személyiségük gazdagodását is szolgálja. Továbbá ajánlom azoknak, akik megcsömörlöttek a fogyasztói társadalom tucatáruitól, és drága pénzen megvehető holmik helyett saját maguk kívánják megalkotni használati-, dísz- vagy ajándéktárgyaikat, beleadva fantáziájukat, egyéniségüket, érzelmeiket. Az így készített tárgyak igazi öröm forrásai lehetnek, és sokkal többet nyújtanak, mint amire a tömegipar és a bolti kereskedelem képes. Tanulmányozza át e könyvecskét, amelyben az egyik legősibb kézműves mesterség, a szövés egyszerű és csodálatos világába vezetem be, és alkosson bátran szívének tetsző dolgokat!A Könyv Magyarul!


Letöltések Hobbiszövés kiskereten ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hobbiszövés kiskereten ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Kiadó:
  Kairosz Kiadó
  Oldalak száma:
  44
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  0599000572896
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  SL#2105045439  TAGS:
  Online Hobbiszövés kiskereten ebook, könyvet Hobbiszövés kiskereten FB2, Download Hobbiszövés kiskereten PDF , Download Hobbiszövés kiskereten MOBI, Online Hobbiszövés kiskereten könyvet, ingyenes letöltések Hobbiszövés kiskereten IPhone, Online könyvet Hobbiszövés kiskereten PDF, ingyenes Hobbiszövés kiskereten DJVU, ingyenes letöltések Hobbiszövés kiskereten TXT, letöltések Hobbiszövés kiskereten RTF, Online Hobbiszövés kiskereten FB2 , e-könyvet Hobbiszövés kiskereten letöltések TXT, ingyenes Hobbiszövés kiskereten letöltések könyvet, e-könyvet Hobbiszövés kiskereten download MOBI, letöltések Hobbiszövés kiskereten IPad, olvas Hobbiszövés kiskereten MOBI, olvas Hobbiszövés kiskereten DOC, ingyenes Hobbiszövés kiskereten AWZ, Download e-könyvet Hobbiszövés kiskereten iPad , ingyenes Hobbiszövés kiskereten DJVU, Download Hobbiszövés kiskereten e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hobbiszövés kiskereten DVD, olvas Hobbiszövés kiskereten TXT, Book Hobbiszövés kiskereten letöltések DJVU, Hobbiszövés kiskereten letöltések könyvet ingyenes, Hobbiszövés kiskereten letöltések könyvet pdf ingyenes, Hobbiszövés kiskereten pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hobbiszövés kiskereten pdf ingyenes, Hobbiszövés kiskereten letöltések könyvet epub ingyenes, Hobbiszövés kiskereten ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply