Hódoltságban letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a könyv az első olyan elemző összefoglalás, amelyben a történelm alakítói, résztvevői, áldozatai, megkínzottai kimondják, tanúsítják, hogy a magyarság 1956-os őszi forradalma a megelőző történelmi és társadalmi folyamatok egyenes és elkerülhetetlen következménye volt. Ha azt kérdezzük, hol is kezdődött 1956 előtörténete, a válasz csakis ez lehet: a csírái a magyar történelem mélyén rejlenek. Ezek bizonyos sápadtsággal napfényre kerültek a Trianonban történtek után, majd 1945-öt követően, amikor folytatódott a magyarság elleni megtorlás – többféle bosszúvággyal tetézve! – az a folyamat, aminek a kórokozói Mátyás király halála után kezdtek veszélyesen szaporodni és a következő évszázadokban, amikor teljesen megszűnt a nemzeti királyok karizmatikus hatása, országóvó tevékenysége.
Abban a korszakban, amellyel már közvetlen elődeink, valamint a mi nemzedékünk is "testileg érintkezett", e közeli, testet-lelket sebesítő korban a nagy országrontók közé tartoztak Károlyi Mihály, valamint Kun Béla és társai. De ők csak előkészítették a talajt a bevonuló rablóbandák, országtolvajok számára. S igen, a sajátos megtorlást folytatták a környező országok neves politikkusai és névtelen ügynökei a különböző nemzetközi fórumokon és sokféle módon.
E tevékenység egyik elvakult szorgosa és fő buzgólkodója Eduard Benes volt. Más felfogású volt Jan Masaryk. Károlyi pedig gyönge és naiv politikusnak bizonyult, ezért ártott. Kun Béláék a magyar nemzet érdekeit vették semmibe, nem engedték, hogy a magyar katona, akár az ún. "Vörös Hadsereg" tagjaként is a hazájáért harcoljon! Ennek igen szégyenletes következményei lettek, s ez hatással volt a trianoni döntésekre is.

Kiss Dénes
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hódoltságban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hódoltságban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  17 x 24 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  291
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9633271789
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1992
  Árukód:


  TAGS:
  Online Hódoltságban ebook, könyvet Hódoltságban FB2, Download Hódoltságban PDF , Download Hódoltságban MOBI, Online Hódoltságban könyvet, ingyenes letöltések Hódoltságban IPhone, Online könyvet Hódoltságban PDF, ingyenes Hódoltságban DJVU, ingyenes letöltések Hódoltságban TXT, letöltések Hódoltságban RTF, Online Hódoltságban FB2 , e-könyvet Hódoltságban letöltések TXT, ingyenes Hódoltságban letöltések könyvet, e-könyvet Hódoltságban download MOBI, letöltések Hódoltságban IPad, olvas Hódoltságban MOBI, olvas Hódoltságban DOC, ingyenes Hódoltságban AWZ, Download e-könyvet Hódoltságban iPad , ingyenes Hódoltságban DJVU, Download Hódoltságban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hódoltságban DVD, olvas Hódoltságban TXT, Book Hódoltságban letöltések DJVU, Hódoltságban letöltések könyvet ingyenes, Hódoltságban letöltések könyvet pdf ingyenes, Hódoltságban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hódoltságban pdf ingyenes, Hódoltságban letöltések könyvet epub ingyenes, Hódoltságban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply