Hogy ne tévedjünk letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az iskolában tanított matematika, vélik sokan, unalmas szabálygyűjtemény. Jordan Ellenberg könyvében rámutat, mennyire helytelen ez a felfogás: mert csináljunk bármit, ahhoz a matematikának köze van, sőt a matematika azt is megláttatja velünk, milyen struktúrák húzódnak meg a mindennapi élet rendetlen, zűrzavaros felszíne alatt.

Mennyivel korábban célszerű kimenni indulás előtt a repülőtérre? Valójában mit árul el a közvélemény-kutatás? Milyen lottózási módszer vezet a legbiztosabban a meggazdagodáshoz? A Hogy ne tévedjünk megdöbbentő felfedezésekre világít rá egyes-egyedül a matematikus módszerével, de nem a matematikusok által használt szaknyelven. Ellenberg könnyedén vezeti végig gondolatain a laikus olvasót a választási eredményektől a nyálkagombán át az általános iskolai aritmetikáig. A Hogy ne tévedjünk ragyogó utazás a matematika világában, egyszersmind hozzásegíti az olvasót, hogy jobb gondolkodóvá váljék.

,,A Hogy ne tévedjünk valójában arról szól, milyen nagy szerepet játszik mindennapi életünkben a matematika, anélkül hogy tudnánk róla. Stílusa gördülékeny, könnyed és közérthető egy matematikáról szóló könyvnél ez meglepő."
Bill Gates

,,Ellenberg képességét, hogy olyan mindennapi élethelyzeteket találjon, melyekben matematikai elvek érvényesülnek, bármelyik matematikatanár megirigyelhetné."
The Washington Post
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hogy ne tévedjünk ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hogy ne tévedjünk ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  583
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  732 gr
  ISBN:
  9789633552209
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2692221 / 1162144
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Hogy ne tévedjünk ebook, könyvet Hogy ne tévedjünk FB2, Download Hogy ne tévedjünk PDF , Download Hogy ne tévedjünk MOBI, Online Hogy ne tévedjünk könyvet, ingyenes letöltések Hogy ne tévedjünk IPhone, Online könyvet Hogy ne tévedjünk PDF, ingyenes Hogy ne tévedjünk DJVU, ingyenes letöltések Hogy ne tévedjünk TXT, letöltések Hogy ne tévedjünk RTF, Online Hogy ne tévedjünk FB2 , e-könyvet Hogy ne tévedjünk letöltések TXT, ingyenes Hogy ne tévedjünk letöltések könyvet, e-könyvet Hogy ne tévedjünk download MOBI, letöltések Hogy ne tévedjünk IPad, olvas Hogy ne tévedjünk MOBI, olvas Hogy ne tévedjünk DOC, ingyenes Hogy ne tévedjünk AWZ, Download e-könyvet Hogy ne tévedjünk iPad , ingyenes Hogy ne tévedjünk DJVU, Download Hogy ne tévedjünk e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hogy ne tévedjünk DVD, olvas Hogy ne tévedjünk TXT, Book Hogy ne tévedjünk letöltések DJVU, Hogy ne tévedjünk letöltések könyvet ingyenes, Hogy ne tévedjünk letöltések könyvet pdf ingyenes, Hogy ne tévedjünk pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hogy ne tévedjünk pdf ingyenes, Hogy ne tévedjünk letöltések könyvet epub ingyenes, Hogy ne tévedjünk ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply