Hogyan boldoguljunk a digitális korban? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Képesek vagyunk-e jól együtt élni a technológiával?
Bolygónk felnőtt lakosságának több mint fele a digitális világhoz csatlakozva tölti napjai nagy részét. A mobiltelefon, az internet, a közösségi média, az email, az sms és a blog nemcsak a munkánkban, hanem a magánéletünkben is állandó és fontos szerepet játszik. De valójában milyen hatásai vannak ennek a kapcsolattartási kényszernek? Tom Chatfield az elsők között vizsgálja a digitális élet elménkre gyakorolt pozitív és negatív hatásait. Újszerű és gyakorlatias megközelítése rávezet, hogyan boldogulhatunk a digitális évszázadban úgy, hogy közben ne veszítsük el emberi mivoltunkat.

Az erkölcsi és értékrendi zűrzavar korában az önsegítő könyveknek is megújulásra van szükségük. Az élet iskolája sorozat egyfajta újjászületés. Olyan kérdésekkel foglalkozik, amelyek mindannyiunkat foglalkoztatnak: a pénz, a józan ész, a munka, a technológia, és a vágy, hogy jobbá tegyük a világot. – Alain de Botton, a sorozat szerkesztője
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hogyan boldoguljunk a digitális korban? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hogyan boldoguljunk a digitális korban? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  206 gr
  ISBN:
  9789633041499
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2465999 / 1095185
  Series:


  TAGS:
  Online Hogyan boldoguljunk a digitális korban? ebook, könyvet Hogyan boldoguljunk a digitális korban? FB2, Download Hogyan boldoguljunk a digitális korban? PDF , Download Hogyan boldoguljunk a digitális korban? MOBI, Online Hogyan boldoguljunk a digitális korban? könyvet, ingyenes letöltések Hogyan boldoguljunk a digitális korban? IPhone, Online könyvet Hogyan boldoguljunk a digitális korban? PDF, ingyenes Hogyan boldoguljunk a digitális korban? DJVU, ingyenes letöltések Hogyan boldoguljunk a digitális korban? TXT, letöltések Hogyan boldoguljunk a digitális korban? RTF, Online Hogyan boldoguljunk a digitális korban? FB2 , e-könyvet Hogyan boldoguljunk a digitális korban? letöltések TXT, ingyenes Hogyan boldoguljunk a digitális korban? letöltések könyvet, e-könyvet Hogyan boldoguljunk a digitális korban? download MOBI, letöltések Hogyan boldoguljunk a digitális korban? IPad, olvas Hogyan boldoguljunk a digitális korban? MOBI, olvas Hogyan boldoguljunk a digitális korban? DOC, ingyenes Hogyan boldoguljunk a digitális korban? AWZ, Download e-könyvet Hogyan boldoguljunk a digitális korban? iPad , ingyenes Hogyan boldoguljunk a digitális korban? DJVU, Download Hogyan boldoguljunk a digitális korban? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hogyan boldoguljunk a digitális korban? DVD, olvas Hogyan boldoguljunk a digitális korban? TXT, Book Hogyan boldoguljunk a digitális korban? letöltések DJVU, Hogyan boldoguljunk a digitális korban? letöltések könyvet ingyenes, Hogyan boldoguljunk a digitális korban? letöltések könyvet pdf ingyenes, Hogyan boldoguljunk a digitális korban? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hogyan boldoguljunk a digitális korban? pdf ingyenes, Hogyan boldoguljunk a digitális korban? letöltések könyvet epub ingyenes, Hogyan boldoguljunk a digitális korban? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply