Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Mekong folyó torkolatánál él egy vadló. Zászlós sörénye lobog, amint szabadon nyargalászik, örül a szélnek. Ám egyszer megismerkedik az emberrel, aki barátjává fogadja, akit megszeret. És a ló elveszíti szabadságát, majd barátja megmentéséért még a barátságot is.
Ez a költőien szép mese csak egy a sok közül, amelyeket ebben a könyvben találhatsz. Írójuk magyarul fogalmazta meg azokat a meséket, amelyeket kisgyerek korában hallott nagyanyjától a Távol-Keleten, egy apró vietnami faluban. A mesék írója, rajzolója ugyanis már több éve itt él közöttünk és akár hiszed, akár nem, matematikus. De ezek a mesék merészen túllépnek a számok világán, és olyan időbe röpítik az írót meg az olvasót, amelyben a csillaglányok szerelmesek lettek az ember fiába, amikor az ember fia minden minden veszéllyel szembeszállt egy pillangó szerelméért, és amikor Kuoi bácsi gondolt egyet, és nekiindult a Holdnak. Lehet, most is ott csücsül, és álmélkodva nézi, hogyan került ő egy magyarul írt mesekönyv címébe.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  17 x 24 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  90
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  963115324x
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1987
  Árukód:


  TAGS:
  Online Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? ebook, könyvet Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? FB2, Download Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? PDF , Download Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? MOBI, Online Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? könyvet, ingyenes letöltések Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? IPhone, Online könyvet Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? PDF, ingyenes Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? DJVU, ingyenes letöltések Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? TXT, letöltések Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? RTF, Online Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? FB2 , e-könyvet Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? letöltések TXT, ingyenes Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? letöltések könyvet, e-könyvet Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? download MOBI, letöltések Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? IPad, olvas Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? MOBI, olvas Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? DOC, ingyenes Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? AWZ, Download e-könyvet Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? iPad , ingyenes Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? DJVU, Download Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? DVD, olvas Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? TXT, Book Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? letöltések DJVU, Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? letöltések könyvet ingyenes, Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? letöltések könyvet pdf ingyenes, Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? pdf ingyenes, Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? letöltések könyvet epub ingyenes, Hogyan került Kuoi bácsi a Holdra? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply