Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Pofonegyszerű éberségi gyakorlatok minden napra a tartalmasabb és vidámabb életért. Buddha azt mondta, az elme megszelídítése olyan, mint amikor megszelídítünk egy vad, erdei elefántot. Egy vad elefántnak vad szokásai vannak. Ha ember közeledik hozzá, elrohan. Ha megrémül, támad. Akárcsak az elménk. Amikor veszélyt észlel, elfut a jelentől. Talán kellemes ábrándokhoz vagy az eljövendő bosszú gondolatához rohan, vagy egyszerűen lebénul. Rémületében dühöngeni kezd és másokra támad, vagy néma, de pusztító önkritikával önmaga ellen fordul. Az éber tudatosság az elme megszelídítésének hathatós eszköze. Buddha hangsúlyozta, hogy a vad elefántot meg kell kötni, miután foglyul ejtették és kivezették a dzsungelből. Elménk esetében a cölöp szerepét az a téma tölti be, amelyet az éberségi gyakorlat tárgyául választunk. Az olyan gyakorlatok, mint hogy vegyünk három mély lélegzetet, mielőtt felvesszük a telefont, hogy nap közben ellenőrizzük és egyenesítsük ki a tartásunkat, vagy például használjuk a másik kezünket fogmosáshoz, mint amelyiket szoktuk – nos, ezek mind-mind azt a célt szolgálják, hogy kibillentsenek bennünket a megszokott napi rutinból, s így odafigyelve, tudatosan végezzük a dolgunkat. Buddha korában az elefántokat arra képezték ki, hogy csatákban vegyenek részt, engedelmeskedjenek a parancsszónak, és ne szökjenek el a háború zűrzavarában. Az éberségre nevelt elme ugyanilyen állhatatos marad a modern élet szélsebesen változó körülményei közepette. Ha egyszer megszelídítjük, higgadtan és szilárdan állunk a világ elkerülhetetlen nehézségeivel szemben. Nem szaladunk el a problémáink elől, hanem kihívásnak tekintjük őket, amelyek próbára teszik és megerősítik fizikai és szellemi szilárdságunkat.

"Bays a maga zseniális, gyakorlatias és elegáns stílusában felel a meditációt tanuló emberek leggyakrabban feltett kérdésére: Hogyan építsem be a meditációt a hétköznapjaimba?. Ez a könyv az ihletett, bölcs, gyönyörű és könyörületes módszerek ékszerdoboza." – (Jack Kornfield, az A Path with Heart szerzője). "Egyszerű, józan gyakorlatok bűbájos gyűjteménye, amit naponta elvégezhet bárki annak érdekében, hogy tudatosabbá váljon az élete. Hatalmas segítség mindenkinek, aki teljesebb, egészségesebb, boldogabb és tudatosabb életet szeretne élni." – (Ronald D. Siegel, PsyD klinikai adjunktus, Harvard Medical School, a Mindfulness Solutions szerzője). "Ez a szívmelengető, barátságos, bölcs könyv valósággal megszólít, hogy most, az élet sűrűjében kezdjünk hozzá az éberség gyakorlásához. A heti feladatok tanulságosak, hihetetlenül praktikusak és mulatságosak." – (Diana Winston UCLA Mindful Awareness Kutatóközpont, a Fully Present: The Science, Art, and Practice of Mindfulness társszerzője)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  226
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  270 gr
  ISBN:
  9789635291441
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2231226 / 1085812
  Fordító:


  TAGS:
  Online Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? ebook, könyvet Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? FB2, Download Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? PDF , Download Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? MOBI, Online Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? könyvet, ingyenes letöltések Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? IPhone, Online könyvet Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? PDF, ingyenes Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? DJVU, ingyenes letöltések Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? TXT, letöltések Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? RTF, Online Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? FB2 , e-könyvet Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? letöltések TXT, ingyenes Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? letöltések könyvet, e-könyvet Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? download MOBI, letöltések Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? IPad, olvas Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? MOBI, olvas Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? DOC, ingyenes Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? AWZ, Download e-könyvet Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? iPad , ingyenes Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? DJVU, Download Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? DVD, olvas Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? TXT, Book Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? letöltések DJVU, Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? letöltések könyvet ingyenes, Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? letöltések könyvet pdf ingyenes, Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? pdf ingyenes, Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? letöltések könyvet epub ingyenes, Hogyan szelídítsünk meg egy vad elefántot? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply