Hol nem volt… letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Igen, az Egyszer volt című könyvem testvére. Mégis, e könyv nemegy tekintetben más, mint elődje, amennyiben kevesebb benne az egyes vadászataim leírása, viszont több az olyan anyag, melyet idestova fél évszázados tapasztalataim leszűrődéseképpen csoportosítok, mintegy szerény örökségként hagyva az utánunk következő fiatal vadásznemzedéknek vallja a szerző.
Az első csoport tartalmazza az általános tudnivalókat magáról a vadászatról, ezen belül például a vadakról, a megfelelő öltözékről, a fegyverekről, a cserkészetről, a lesről vagy éppen a kopózásról, a solymászatról. A második részben hazai vadászemlékeket elevenít fel a szerző: libázásokat, uhuzásokat, túzok-, vaddisznó-, szarvas-, őz- és farkasvadászatokat, a harmadikban külhoni emlékeiből szemezget, amikor jávorra és rénszarvasra is vadászott, sőt lazacfogásban is részt vett. A Pilis hegységbeli vadászatok külön fejezetet kaptak, ez teszi ki a negyedik részt, míg az ötödik a vegyes tapasztalatokat foglalja össze.
Sok olyan emlékről olvashatunk, amiket szerzője saját bevallása szerint legszívesebben elfelejtene, és még több olyanról, ami nemcsak okulásra, de derültségre is okot adhat. A szerző fotókkal és mókás tollrajzokkal egészíti ki humorral gazdagon átszőtt elbeszéléseit, és bízik benne, hogy könyve a laikusok számára is meghozhatja a kedvet a vadászathoz, ami szerinte egy csodálatos varázsital, mely jó értelemben bolondítja meg azokat, akik igazán rájöttek az ízére.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hol nem volt… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hol nem volt… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  544
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  567 gr
  ISBN:
  9789632672878
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2689843 / 1160415
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Hol nem volt… ebook, könyvet Hol nem volt… FB2, Download Hol nem volt… PDF , Download Hol nem volt… MOBI, Online Hol nem volt… könyvet, ingyenes letöltések Hol nem volt… IPhone, Online könyvet Hol nem volt… PDF, ingyenes Hol nem volt… DJVU, ingyenes letöltések Hol nem volt… TXT, letöltések Hol nem volt… RTF, Online Hol nem volt… FB2 , e-könyvet Hol nem volt… letöltések TXT, ingyenes Hol nem volt… letöltések könyvet, e-könyvet Hol nem volt… download MOBI, letöltések Hol nem volt… IPad, olvas Hol nem volt… MOBI, olvas Hol nem volt… DOC, ingyenes Hol nem volt… AWZ, Download e-könyvet Hol nem volt… iPad , ingyenes Hol nem volt… DJVU, Download Hol nem volt… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hol nem volt… DVD, olvas Hol nem volt… TXT, Book Hol nem volt… letöltések DJVU, Hol nem volt… letöltések könyvet ingyenes, Hol nem volt… letöltések könyvet pdf ingyenes, Hol nem volt… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hol nem volt… pdf ingyenes, Hol nem volt… letöltések könyvet epub ingyenes, Hol nem volt… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply