Hol rontom el? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Hol rontom el? – kérdezzük magunktól számtalanszor, míg hiába várjuk az igazit és vele a boldogságot. Nyíltan, titkon vagy épp csalódásoktól elbátortalanodva, de valamennyien szerelemre, bizalomra, közelségre áhítozunk: egy testi-lelki társra. A kérdés csupán az, hol keressük a másik felünket? És ha végre ráleltünk, hogyan tartsuk meg?
Aki azt hiszi, elég tétlenül várnia, hogy majdcsak megérkezik a királyfi fehér lovon, vagy ha már megtörtént a csoda, és úgy érzi, megtalálta élete szerelmét, akkor már nyugodtan hátradőlhet, nagyon téved. Sákovics Diana szórakoztató és tudományosan megalapozott könyvéből kiderül, hogy a boldog és tartós párkapcsolatért bizony meg kell dolgozni. A pszichológus az online társkereséstől a véletlen találkozásokon át a régimódi ismerkedésig, az első randevútól az első csókon át az első szeretkezésig, majd azon túl, az együttélésig és a házasságig mindent sorra vesz, ami csak megtörténhet egy párkapcsolatban. És utána. Mert bármilyen fájdalmas is, tanácsos végiggondolni, mi vezetett a szakításhoz, mi lehetett a kudarc oka, mit és hogyan tanulhatunk belőle, és miképp léphetünk tovább.
Melyek a legjellegzetesebb randihibák, és hogyan védhetjük ki őket? Mitől válik igazán felhőtlenné a szex, és miért olyan fontos az utójáték? Mit tegyünk, ha a rózsaszín köd szertefoszlik? Mik a hosszú és stabil kapcsolat feltételei? Hogyan kezeljük konfliktusainkat a gyerekeink szeme láttára? Sok-sok kérdés, amelyekre ugyan mindenkinek magának kell megtalálnia a választ, de ebben nagy segítségére lehet Sákovics Diana könyve.
Mert a boldogság az, amikor nem szemlélői vagy elszenvedői, hanem tudatos alakítói vagyunk az életünknek, amikor a nehézségek dacára jól érezzük magunkat a bőrünkben – önálló, független emberként, de mégsem magányosan, a társunk mellett.

SÁKOVICS DIANA pszichológus, újságíró, a Dívány internetes portál főszerkesztője. Jelenleg szexuálpszichológusi tanulmányokat folytat. Mindemellett anya és szerető társ. Zátonyra futott házassága fordította a párkapcsolat pszichológiája felé, és sarkallta könyve megírására.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hol rontom el? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hol rontom el? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  236 gr
  ISBN:
  9786155609886
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698617 / 1165501  TAGS:
  Online Hol rontom el? ebook, könyvet Hol rontom el? FB2, Download Hol rontom el? PDF , Download Hol rontom el? MOBI, Online Hol rontom el? könyvet, ingyenes letöltések Hol rontom el? IPhone, Online könyvet Hol rontom el? PDF, ingyenes Hol rontom el? DJVU, ingyenes letöltések Hol rontom el? TXT, letöltések Hol rontom el? RTF, Online Hol rontom el? FB2 , e-könyvet Hol rontom el? letöltések TXT, ingyenes Hol rontom el? letöltések könyvet, e-könyvet Hol rontom el? download MOBI, letöltések Hol rontom el? IPad, olvas Hol rontom el? MOBI, olvas Hol rontom el? DOC, ingyenes Hol rontom el? AWZ, Download e-könyvet Hol rontom el? iPad , ingyenes Hol rontom el? DJVU, Download Hol rontom el? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hol rontom el? DVD, olvas Hol rontom el? TXT, Book Hol rontom el? letöltések DJVU, Hol rontom el? letöltések könyvet ingyenes, Hol rontom el? letöltések könyvet pdf ingyenes, Hol rontom el? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hol rontom el? pdf ingyenes, Hol rontom el? letöltések könyvet epub ingyenes, Hol rontom el? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply