Hótűznéző letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A szerző utóbbi négy évben született versterméséből összeállított válogatást tart a kezében az olvasó. A kötetet alapvetően az élet/halál alapkérdéseivel és a mai társadalom elembertelenedő viszonyaival való szembenézés, a korkérdések egyetemes szintre emelésének igénye és a minden ember életében meghatározó személyes alapviszonyok mély átélése jellemzi. Gondolati líra, melynek filozófiája elsősorban a magyar nyelv filozofikus természetének kibontásából táplálkozik. Alaptémái az élet/halál, a szerelem, az apa-fiú kapcsolat, a transzcendencia, a világ szépségeinek felmutatása. Főbb jellemzői a mélyen megélt társadalomismeret, a pszichológiai érzékenység, a holisztikus látásmód, egyetemes összefüggésekben való gondolkodás, a rendkívül pontosra csiszolt, tömör szóhasználat és a nyelvi játékosság. Eddigi olvasói az egyes versek katartikus hatásán kívül arról a meglepetésről számolnak be, amelyet a versek líraiságának és filozofikusságának, a kontemplatív és szenvedélyes mozzanatoknak feszültsége okoz. Az egyedi hangot szándékos, a dekonstrukcióval szembeforduló visszatérés jellemzi egyfajta klasszikához, a szépség igenléséhez és zeneiséghez.

"Mély, derengő fényű, rejtelmes világ. Szomorúság, remény, áhítat. Lázadás, elfogadás, megbocsátás. Kérdések. Válaszok. Csend. Idő és időtlenség. Soha meg nem nyugvás. Oldódás. Titokzatos, vonzó világ." – (Hankiss Elemér)

Kapitány Gábor szociológus, kulturális antropológus, az MTA doktora, a MOME egyetemi magántanára, feleségével, Kapitány Ágnessel több mint húsz társadalomtudományi könyv és számos tanulmány szerzője. Regénye (Tizenkét evangélium) bekerült a Tarján Tamás szerkesztette 303 magyar regény, amit el kell olvasnod, mielőtt meghalsz című válogatásba.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hótűznéző ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hótűznéző ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  247
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  9789632633275
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2235921 / 1090658  TAGS:
  Online Hótűznéző ebook, könyvet Hótűznéző FB2, Download Hótűznéző PDF , Download Hótűznéző MOBI, Online Hótűznéző könyvet, ingyenes letöltések Hótűznéző IPhone, Online könyvet Hótűznéző PDF, ingyenes Hótűznéző DJVU, ingyenes letöltések Hótűznéző TXT, letöltések Hótűznéző RTF, Online Hótűznéző FB2 , e-könyvet Hótűznéző letöltések TXT, ingyenes Hótűznéző letöltések könyvet, e-könyvet Hótűznéző download MOBI, letöltések Hótűznéző IPad, olvas Hótűznéző MOBI, olvas Hótűznéző DOC, ingyenes Hótűznéző AWZ, Download e-könyvet Hótűznéző iPad , ingyenes Hótűznéző DJVU, Download Hótűznéző e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hótűznéző DVD, olvas Hótűznéző TXT, Book Hótűznéző letöltések DJVU, Hótűznéző letöltések könyvet ingyenes, Hótűznéző letöltések könyvet pdf ingyenes, Hótűznéző pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hótűznéző pdf ingyenes, Hótűznéző letöltések könyvet epub ingyenes, Hótűznéző ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply