HTML 5 – Az új szabvány letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ha még nem ismerjük a HTML5 új szolgáltatásait, most végre elérkezett a pillanat! Ez a kötet hasznos információkkal szolgál arról, hogy a HTML nyelv legújabb változata miért és hogyan fogja jelentősen megváltoztatni a webfejlesztés módját. A HTML5 még mindig fejlesztés alatt áll, de az olyan böngészők, mint a Safari, a Mozilla, az Opera vagy a Chrome már sok-sok szolgáltatását támogatják, a mobilböngészők pedig még előrébb járnak. A HTML5 az új szabvány végigvezet minket a nyelv e változatának legfontosabb újdonságain, számtalan gyakorlati példával, kóddal, ábrával és képernyőfelvétellel. Megtanuljuk, hogy a HTML5 segítségével hogyan adhatunk a weboldalakhoz videókat, kapcsolat nélküli lehetőségeket és még sok minden mást és hogyan bírhatjuk működésre ezeket az elemeket. Megismerjük az olyan új nyelvi elemeket, mint a , a vagy a . Megismerkedünk a rajzvászonnal azzal a kétdimenziós rajzfelülettel, amelyet a JavaScript segítségével programozhatunk. Videókat ágyazunk be a weboldalainkba külső bővítmények segítsége nélkül. A helymeghatározó Geolocation API segítségével lehetővé tesszük a weboldalaink látogatóinak, hogy közzétegyék a tartózkodási helyüket. A sütik lehetőségein messze túlmutató tartós helyi tárolást valósítunk meg. Kapcsolat nélküli webalkalmazásokat építünk, amelyek a hálózati kapcsolat megszakadása után is képesek működni. Megtanuljuk, milyen új beviteli elemeket használhatunk webes űrlapokon. Saját, egyéni szótárakat hozhatunk létre a HTML5-ben mikroadatok segítségével.A Könyv Magyarul!


Letöltések HTML 5 – Az új szabvány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések HTML 5 – Az új szabvány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  280
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  384 gr
  ISBN:
  9789639637771
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2218225 / 1074261
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online HTML 5 – Az új szabvány ebook, könyvet HTML 5 – Az új szabvány FB2, Download HTML 5 – Az új szabvány PDF , Download HTML 5 – Az új szabvány MOBI, Online HTML 5 – Az új szabvány könyvet, ingyenes letöltések HTML 5 – Az új szabvány IPhone, Online könyvet HTML 5 – Az új szabvány PDF, ingyenes HTML 5 – Az új szabvány DJVU, ingyenes letöltések HTML 5 – Az új szabvány TXT, letöltések HTML 5 – Az új szabvány RTF, Online HTML 5 – Az új szabvány FB2 , e-könyvet HTML 5 – Az új szabvány letöltések TXT, ingyenes HTML 5 – Az új szabvány letöltések könyvet, e-könyvet HTML 5 – Az új szabvány download MOBI, letöltések HTML 5 – Az új szabvány IPad, olvas HTML 5 – Az új szabvány MOBI, olvas HTML 5 – Az új szabvány DOC, ingyenes HTML 5 – Az új szabvány AWZ, Download e-könyvet HTML 5 – Az új szabvány iPad , ingyenes HTML 5 – Az új szabvány DJVU, Download HTML 5 – Az új szabvány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések HTML 5 – Az új szabvány DVD, olvas HTML 5 – Az új szabvány TXT, Book HTML 5 – Az új szabvány letöltések DJVU, HTML 5 – Az új szabvány letöltések könyvet ingyenes, HTML 5 – Az új szabvány letöltések könyvet pdf ingyenes, HTML 5 – Az új szabvány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet HTML 5 – Az új szabvány pdf ingyenes, HTML 5 – Az új szabvány letöltések könyvet epub ingyenes, HTML 5 – Az új szabvány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply