Humor a tudományban letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A humor tudományáról sok mű született már, ám a tudomány humoráról most jelenik meg első ízben átfogó munka. Már maga az alapötlet is érdekes, hiszen hajlamosak vagyunk úgy vélni: a tudományok művelői komoly arcú, szakállas tudósok, akik sosem mosolyognak – hacsak azért nem, mert éppen erről írnak tanulmányt. Beck Mihály könyvéből azonban kiderül, hogy a tudomány nagyon is emberi dolog, ahol mindig van min nevetni: ironikus díjakon, humoros koholmányokon, a tudományos elnevezések vicces vonatkozásain, esetleg bolondos vagy képtelen találmányokon, szabadalmakon.
A Humor a tudományban nemcsak azért fontos könyv, mert a tudomány új, közvetlenebb oldalát mutatja meg, hanem azért is, mert tréfás történeteivel, tanulságos anekdotáival közelebb hozza az olvasóhoz a tudósok távolinak, merevnek hitt világát. S ha egy világot vonzónak találunk, az érdeklődést ébreszt bennünk; a tudomány iránt érdeklődni pedig jó dolog, sőt – ahogy azt olvasás közben megtapasztaljuk – kifejezetten szórakoztató is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Humor a tudományban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Humor a tudományban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  206
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  232 gr
  ISBN:
  9789630588690
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2213309 / 1068946
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Humor a tudományban ebook, könyvet Humor a tudományban FB2, Download Humor a tudományban PDF , Download Humor a tudományban MOBI, Online Humor a tudományban könyvet, ingyenes letöltések Humor a tudományban IPhone, Online könyvet Humor a tudományban PDF, ingyenes Humor a tudományban DJVU, ingyenes letöltések Humor a tudományban TXT, letöltések Humor a tudományban RTF, Online Humor a tudományban FB2 , e-könyvet Humor a tudományban letöltések TXT, ingyenes Humor a tudományban letöltések könyvet, e-könyvet Humor a tudományban download MOBI, letöltések Humor a tudományban IPad, olvas Humor a tudományban MOBI, olvas Humor a tudományban DOC, ingyenes Humor a tudományban AWZ, Download e-könyvet Humor a tudományban iPad , ingyenes Humor a tudományban DJVU, Download Humor a tudományban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Humor a tudományban DVD, olvas Humor a tudományban TXT, Book Humor a tudományban letöltések DJVU, Humor a tudományban letöltések könyvet ingyenes, Humor a tudományban letöltések könyvet pdf ingyenes, Humor a tudományban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Humor a tudományban pdf ingyenes, Humor a tudományban letöltések könyvet epub ingyenes, Humor a tudományban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply