Hűtlenség letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miért épp a hűtlenséget választottam első könyvem témájául? Mert a rendelésemen jó ideje ez a leggyakrabban visszatérő probléma – alig akad olyan páciensem, akit valamilyen formában ne érintene. Persze felmerül a kérdés: egyáltalán mi az, hogy hűtlenség? Mit értünk ma megcsalás alatt? Amikor az Interneten felvetettük ezt a témát, parázs vita alakult ki a hozzászólók között. Volt, aki azt sem érezte annak, ha partnerén kívül szexuális kapcsolatot létesít másokkal is, hiszen – magyarázta – szabad lényeknek születtünk, nem lehetünk egymás tulajdonai és rabtartói. Más már annak a gondolatát sem bírja elviselni, hogy a társa rajta kívül mással is szívesen tölt időt – számára ez is árulás. Ezzel a könyvvel nem az a célom, hogy igazságot tegyek a szubjektív vélemények között, vagy moralizáljak – terapeutaként nem is tehetem, mert aki ítélkezik, az nem tud segíteni. Sokkal inkább az, hogy praxisom tapasztalatai alapján megmutassam, milyen gondokkal küzdünk ma ezen a téren, mert ami kirajzolódik előttem, az társadalmi méretű problémának tűnik. A hűtlenséggel azért érdemes foglalkozni, mert olyan sérüléseket okozhat, melyek nemcsak az adott kapcsolatra, de önbecsülésünkre és másokhoz való viszonyunkra is hatással vannak. Nem ritka például az alapvető bizalomvesztés, melynek nyomában szégyen, gyermeki kiszolgáltatottság-érzés, szenvedés és düh jár. Szeretném, ha akit érint a téma, az tudná: van esély arra, hogy egy csúnya történetből is önbizalmunkban – sőt, akár kapcsolatunkban – megerősödve kerüljünk ki. Sok olyan esetet láttam, ahol ez sikerült – ebben a könyvben megosztom, hogyan.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hűtlenség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hűtlenség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  264
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  312 gr
  ISBN:
  9786155281006
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2231903 / 1086494  TAGS:
  Online Hűtlenség ebook, könyvet Hűtlenség FB2, Download Hűtlenség PDF , Download Hűtlenség MOBI, Online Hűtlenség könyvet, ingyenes letöltések Hűtlenség IPhone, Online könyvet Hűtlenség PDF, ingyenes Hűtlenség DJVU, ingyenes letöltések Hűtlenség TXT, letöltések Hűtlenség RTF, Online Hűtlenség FB2 , e-könyvet Hűtlenség letöltések TXT, ingyenes Hűtlenség letöltések könyvet, e-könyvet Hűtlenség download MOBI, letöltések Hűtlenség IPad, olvas Hűtlenség MOBI, olvas Hűtlenség DOC, ingyenes Hűtlenség AWZ, Download e-könyvet Hűtlenség iPad , ingyenes Hűtlenség DJVU, Download Hűtlenség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hűtlenség DVD, olvas Hűtlenség TXT, Book Hűtlenség letöltések DJVU, Hűtlenség letöltések könyvet ingyenes, Hűtlenség letöltések könyvet pdf ingyenes, Hűtlenség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hűtlenség pdf ingyenes, Hűtlenség letöltések könyvet epub ingyenes, Hűtlenség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply